Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 39
A
qlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A46
Go'sht bilan 
qiymalangan 
bulg'or qalampiri
200-250 g
Tarkibi
2 ta bulg‘or qalampiri, 200 g aralash qiyma 
go‘sht, 80 g chala pishgan guruch, 700 ml suv, 
1½ qoshiq tomat pastasi, 1 qoshiq un, tuz, 
ta’bga ko‘ra qalampir, 10 g sutga ivitilgan non 
kesimi
Masalliqlarni tayyorlash
Qiyma go‘shtni kosada qaynatilgan guruch 
bilan aralashtiring, ta’bga ko‘ra qalampir va 
tuz qo‘shing.
Qaylani tayyorlash
Unga tomat pastasi va suv quyib aralashtiring, 
ta’bga ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing.
Ko'rsatmalar
Bulg‘or qalampirining kallasini olib, urug‘i 
va pardalarini tozalang. Har bir bulg‘or 
qalampiriga qiyma solib, zichlang. Ularni 
chuqur jomga solib, ustida qaylani quying. 
Qopqoq bilan yoki plastik folga bilan o‘rang. 
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni 
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Tayyor 
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A45
Tomatli sousdagi 
tovuq go'shti
1500-1600 g
Tarkibi
1 dona tovuq (1,25 kg), 450 g pomidor, 
½ piyola quruq oq vino, 1 ta katta piyoz 
(parraklangan), ½ piyola danaksiz qora zaytun, 
250 g mayda kesilgan qoʻziqorin, 2 qohsiq 
maydalangan petrushka, 1 qoshiq karri, 20 g 
un, tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Tovuqni yuvib, quriting va 8-10 ta bo‘lakka 
bo‘ling. Piyozni mayda kubik shaklida 
to‘g‘rang va zaytunni boʻlaklang.
Piyoz, zaytun va pomidorni shisha idishga 
solib, sanchqi bilan ezing. Vino, un va karrini 
soling. Tovuq bo'laklarini shisha idishga solib, 
yaxshilab aralashtiring. Shisha qopqoq bilan 
yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. 
Dasturni tanlab, boshlash tugmasini bosing. 
Pishirish paytida shampinonlarni yupqa 
payraha shaklida to‘g‘rang. Signal berganida 
chiqarib olib, tovuq ustidan qo‘ziqorinlarni 
qo‘ying. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. 
Yana boshlash tugmasini bosing. Pishgach, 
dasturxonga tortishdan oldin ustiga petrushka 
seping.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 39
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











