Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

42 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A55
Reza mevali 
ichimlik
250-300 g
Tarkibi
200 ml suv, 50 g reza meva, ta’bga ko‘ra 
shakar
Ko'rsatmalar
Reza mevalarni katta chashkaga solib, suv 
quying. Ta’bga ko‘ra shakar qo‘shing. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 1-2 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying.
A56
Dolchinli olma 
siropi
450-500 g
Tarkibi
0,5 g shivit urug‘i, 1 qalamcha dolchin, 1 ta 
yulduzsimon, 1 ta olma, 200 ml suv, 70 g 
shakar
Ko'rsatmalar
Tovaga suv quyib, shakar soling. Pechda 
sirop shakliga kelgunicha qaynating. 
Olmani halqa qilib kesing. Ziravorlar bilan 
idishga solib, ustidan siropni quying. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying.
A57
Qaynoq shokolad
350-400 g
Tarkibi
100 g achchiq shokolad, 250 ml sut, ta’bga 
ko‘ra shakar
Ko'rsatmalar
Shokoladni sindirib, katta chashkaga soling. 
Sut quyib, aralashtiring. Mikroto‘lqinli pechga 
qo‘ying. Dasturni tanlab, boshlash tugmasini 
bosing. Tayyor bo‘lgach, dasturxonga 
tortishdan oldin 1-2 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A53
Sabzavotlar bilan 
pishirilgan forel
300-400 g
Tarkibi
1 ta kichkina gulmohi filesi, ½ sabzi, 2 ta 
rayhon shoxchasi, 1 ta piyozcha, 1 ta 
pomidorcha, ½ limon, 1 qoshiq zaytun yog‘i, 
tuz, ta’bga ko‘ra murch
Ko'rsatmalar
Sabzi va piyozni yupqa to‘g‘rang, pomidorni 
halqa-halqa qilib to‘g‘rang. Rayhon barglarini 
ajrating. Gulmohi filesini tarelkaga yoyib, 
tuz va murch qo‘shing. Tayyorlangan 
sabzavotlarni ustidan yoyib chiqing (avval 
sabzini, keyin qolgan masalliqlarni qatlam-
qatlam qilib.)
Baliqni yog‘ga botirib olib, ustidan qirilgan 
limon po‘stini seping. Pastki tokchaga qo‘ying. 
Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni 
tanlab, boshlash tugmasini bosing. Tayyor 
bo‘lgach, dasturxonga tortishdan oldin 
2-3 daqiqaga qo‘yib qo‘ying.
A54
Ko‘kat va 
sarimsoqli 
Bryussel karami
200-250 g
Tarkibi
200 g karam (o‘simta), tuz, ta’bga ko‘ra 
qalampir, 1 g petrushka, 2 dona sarimsoq, 
15 g zaytun yog‘i
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomda aralashtiring. 
Ularni pastak idishga soling. Ularni 
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Tayyor bo‘lgach, 
dasturxonga tortishdan oldin 2-3 daqiqaga 
qo‘yib qo‘ying. 
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 42
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











