Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

54 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat (Vt)
Tayyorlash
vaqti (daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Masalliqli va sousli 
un mahsulotlari 
(sovitilgan)
350 g
600
5½–6½
3
Masalliqli un mahsulotini (masalan, ravioli, chuchvara) chuqur sopol 
idishga soling. Plastmassa qopqoq bilan yoping. Isitish vaqtida vaqti-
vaqti bilan aralashtirib turing va kutish vaqtidan hamda dasturxonga 
tortishdan avval yana aralashtiring.
Tayyor taom 
(sovitilgan)
450 g
600
6-7
3
2-3 ta sovitilgan masalliqdan qilingan taomni sopol idishga soling. 
Mikroto'lqinli pech uchun mo'ljallangan yopishqoq plyenka bilan 
yoping.
Go‘dak taomi va sut
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat (Vt)
Tayyorlash 
vaqti (son.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Chaqaloq ovqati
(sabzavotlar+go'sht)
190 g
600
30
2-3
Chuqur sopol tarelkaga soling. Yopilgan holda pishiring. Tayyorlash 
vaqtidan keyin aralashtiring. 2-3 daqiqa kuting. Bolaga berishdan 
avval yaxshilab aralashtiring va haroratini puxta tekshiring.
Bolalar bo'tqasi
(yorma+sut+mevalar)
190 g
600
20
2-3
Chuqur sopol tarelkaga soling. Yopilgan holda pishiring. Tayyorlash 
vaqtidan keyin aralashtiring. 2-3 daqiqa kuting. Bolaga berishdan 
avval yaxshilab aralashtiring va haroratini puxta tekshiring.
Bolalar suti
100 ml
200 ml
300
30-40
60-70
2-3
Yaxshilab silkiting yoki aralashtiring va sterillangan shisha butilkaga 
quying. Butilkani aylanuvchi patnisning markaziga qo'ying. 
Qopqog'ini yopmasdan tayyorlang. Yaxshilab chayqating va kamida 
3 daqiqa kuting. Bolaga berishdan avval butilkani yaxshilab silkiting 
va haroratini puxta tekshiring.
Isitish
•
Yirik bo‘lakli taomlar, masalan, go‘sht bo‘laklarini isitmang, ular o‘tib ketishi mumkin.
•
Taomlarni pastroq quvvat darajasida isitgan xavfsizroq.
•
Pishirish paytida va undan keyin yaxshilab aralashtiring yoki ag‘daring.
•
Suyuqlik yoki go‘dak taomini tayyorlashda ehtiyot bo‘ling. Qattiq qaynashi va kuyishining 
oldini olish uchun pishirishdan oldin, pishirish paytida va undan keyin plastik qoshiq yoki 
shishali aralashtirish cho‘pi bilan yaxshilab aralashtiring. Kutish vaqtida ular pech ichida 
tursin. Boshqa turdagi taomlarga qaraganda uzoqroq vaqt isiting.
•
Isitgandan keyin 2-4 daqiqa kutish tavsiya etiladi. Misollar uchun pastdagi jadvalni 
ko‘ring.
Suyuqlik
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat (Vt)
Tayyorlash
vaqti (daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Ichimliklar (qahva, 
choy, suv)
250 ml (1 stakan)
500 ml (2 bokal)
900
1½-2
3–3½
1-2
Sopol idishlarga quying va qopqog'ini yopmagan holda isiting: 
1 stakan markazda, 2 stakan yonma-yon. Kutish vaqti davomida 
pechning ichida qoldiring va yaxshilab aralashtiring.
Sho'rva (sovitilgan)
250 g
450 g
900
3-4
4-5
2-3
Sho'rvani chuqur sopol idish yoki sopol idishga quying. Plastmassa 
qopqoq bilan yoping. Isitgandan keyin yaxshilab aralashtiring. 
Dasturxonga tortishdan avval yana aralashtiring.
Dimlangan 
go'sht yoki baliq 
(sovitilgan)
450 g
600
5½–6½
2-3
Dimlangan go'sht yoki baliqni chuqur sopol idishga soling. Plastmassa 
qopqoq bilan yoping. Isitish vaqtida vaqti-vaqti bilan aralashtirib turing va 
kutish vaqtidan hamda dasturxonga tortishdan avval yana aralashtiring.
Sousli makaron 
mahsulotlari 
(sovitilgan)
350 g
600
4½–5½
3
Makaron mahsulotlarini (masalan, spagetti yoki tuxumli ugra) tekis 
sopol idishga soling. Mikroto'lqinli pech uchun mo'ljallangan yopishqoq 
plyonka bilan yoping. Dasturxonga tortishdan avval aralashtiring.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 54
2020-05-28 �� 11:11:34
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











