Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 47
A
qlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A68
Bugʻda 
pishirilgan 
masalliqli karam, 
mol goʻshtida
500-600 g
Tarkibi
1 bosh karam, 500 g mol goʻshti, zanjabil 
boʻlagi, 1 dona sarimsoq, dasturxonga tortish 
uchun smetana, tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Karamning 8 ta bargini oling (ustidagilaridan 
tashqari). Bugʻlatuvchining pastki qismida 
300 ml suv quying, keyin pastki qismga 
bug'da pishirish patnisini qoʻying. Karam 
barglarini bug'da pishirish patnisiga 
joylashtiring. Qopqoqni zich yoping. 
Bugʻlatuvchini mikroto'lqinli pechga qoʻying. 
Dasturni tanlab, boshlash tugmasini bosing. 
Pishayotgan paytida zanjabil va sarimsoqni 
qirgʻichdan oʻtkazing. Ularni qiyma bilan 
aralashtirib, tuz va qalampir qoʻshing. Signal 
berilganida karam barglarini olib, yoʻgʻon 
joylarini pichoq dastasi bilan yanching. 
Qiymani karam barglariga qoʻyib, oʻrang va 
uchlarini birlashtiring. Aralashmalarni bug'da 
pishirish patnisiga joylashtiring. Qopqoqni 
zich yoping. Bugʻlatuvchini mikroto'lqinli 
pechga qoʻyib, yana boshlash tugmasini 
bosing. Pishganidan keyin smetana bilan 
dasturxonga torting.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A67
Koʻk loviyali 
baliq kotletlari
900-1000 g
Tarkibi
250 g ko'k loviya, 500 g sudak filesi, 1 ta 
tuxum, 100 g oq non ushoqlari, 1 ta piyoz, 
1 qoshiq un (ixtiyoriy), tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Nonni ushoqlarini sutga soling. Loviyani 
qaynayotgan tuzli suvga 1 daqiqaga solib 
qoʻying. Qurishini kuting, keyin yanching. 
Piyoz va baliq filesini blenderda yanching 
yoki maydalang. Tuxum, tuz va qalampir 
qoʻshing. Loviya bilan aralashtiring. Suyuq 
aralashma chiqsa, un qoʻshing. Qiymadan 
kotletlar yasang.
Bugʻlatuvchining pastki qismida 300 ml suv 
quying, keyin pastki qismga bug'da pishirish 
patnisini qoʻying. Aralashmalarni bug'da 
pishirish patnisiga joylashtiring. Qopqoqni 
zich yoping. Bugʻlatuvchini mikroto'lqinli 
pechga qoʻying. Dasturni tanlab, boshlash 
tugmasini bosing. Pishganidan keyin taʼbga 
qarab, yangi koʻkat bilan dasturxonga torting.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 47
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











