Микроволновые печи Samsung MC35R8088LC/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

44 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
A62
Xushboʻy tovuq 
oyoqlari bilan 
bulgʻor qalampiri
1000-1100 g
Tarkibi
1000 g tovuq oyoqchalari, 4 sm yangi 
zanjabil, 2 ta qizil bulgʻoq qalampiri, 4 dona 
sarimsoq, 1 bogʻ kinza, 1 qoshiq soya sousi, 
1½ qoshiq zaytun moyi, tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Zanjabilni archib, yupqa tasma qilib kesing.
Bugʻlatuvchining pastki qismida 300 ml suv 
quying, keyin pastki qismga bug'da pishirish 
patnisini qoʻying. Tovuq oyoqchalarini bug'da 
pishirish patnisiga qoʻyib, ustiga zanjabil 
bosing. Qopqoqni zich yoping. Bugʻlatuvchini 
mikroto'lqinli pechga qoʻying. Dasturni tanlab, 
boshlash tugmasini bosing. Pishgach, tovuq 
oyoqchalarini tarelkaga solib, issiq turishi 
uchun folga bilan oʻrang. Pishirishdan chiqqan 
bulyondan yarim stakan olib, sous tayyorlash 
uchun elakdan oʻtkazing. Saus qilish uchun 
shirin qalampirni yarmidan boʻlib, urugʻlarini 
olib tashlang va mevasini chopqilang. 
Sarimsoqni chopib maydalang. Kinza 
poyasini olib tashlab, barglarini maydalang. 
Mikroto‘lqinli pech yordamida zaytun moyini 
900 Vt darajada 9 daqiqa isiting. Sarimsoq 
va qalampir qoʻshing. Mikroto'lqinli pechda 
900 Vt darajada 3 daqiqa davomida pishiring. 
Maydalangan kinza, bulyon va soya sousini 
qoʻshing. Mikroto'lqinli pechda 900 Vt 
darajada 3 daqiqa davomida pishiring. Ta’bga 
ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. Keyin tovuqni 
tarelkaga qoʻyib, qaynoq sous quying.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tayyorlash usuli
2. Bugʻda pishirish menyusi
A61
Sarimsoq moyi 
bilan bugʻda 
pishirilgan 
sukkini
200-300 g
Tarkibi
2 ta mayda sukkini, 2 dona sarimsoq, 1 qoshiq 
limon sharbati, 2 shoxcha petrushka yoki 
kinza, 4 qoshiq zaytun moyi, tuz va qalampir
Ko'rsatmalar
Sukkinini uzunasiga 4 boʻlak, koʻndalangiga 
2-3 boʻlakka boʻling. Bugʻlatuvchining 
pastki qismida 300 ml suv quying, keyin 
pastki qismga bug'da pishirish patnisini 
qoʻying. Sukkinilarni bug'da pishirish 
patnisiga joylashtiring. Qopqoqni zich 
yoping. Bugʻlatuvchini mikroto'lqinli pechga 
qoʻying. Dasturni tanlab, boshlash tugmasini 
bosing. Pishayotganida qaylani tayyorlang. 
Sarimsoqni parraklang. Petrushka barglarini 
shoxidan ajrating. Sarimsoq bilan petrushkani 
blender yoki hovonchada yanching. Moy bilan 
limon sharbatini asta-sekin aralashtiring va 
qaylani yaxshilab surting. Ta’bga ko‘ra tuz va 
qalampir qo‘shing. Pishganidan keyin ustiga 
qayla sepib, dasturxonga torting.
MC35R8088LC_BW_DE68-04597B_RU+UK+KK+UZ.indb 44
2020-05-28 �� 11:11:33
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться под; . Когда микроволновая печь работает в комбинированном; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться при; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Во избежание поражения электрическим током перед; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться при
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Правильная утилизация изделия
- 9 Установка; Комплектация; Принадлежности
- 10 Место установки; Вращающийся поднос; Обслуживание; Очистка
- 11 Уход в случае длительного неиспользования; Подготовка к использованию; Часы
- 12 Включение/Выключение звука; Информация о электромагнитном излучении
- 13 Посуда для микроволновой печи
- 14 Использование; Панель управления
- 15 Ручной режим
- 19 Автоматический режим
- 21 Специальные функции
- 22 Интеллектуальное приготовление
- 52 Приготовление вручную
- 60 Быстро и просто
- 61 Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 64 Информационные коды
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











