Moulinex OW240E30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 71

Хлебопечки Moulinex OW240E30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 132
Загружаем инструкцию
background image

71

EN

SPECIFIC INFORMATION REGARDING THE “PAIN & DÉLICES” 

BREAD MACHINE:

Thickening agents for gluten-free breads

: To obtain a proper consistency and to attempt 

to imitate the elasticity of gluten, you may add some xanthan gum and/or guar gum to your 

preparations.

Ready-to-use gluten-free preparations

: They make it easier to make gluten-free bread since 

they contain thickeners and have the advantage of being completely guaranteed to be gluten-

free — some are also organic.

All brands of ready-to-use gluten-free preparations do not yield the same results.

Sugar

: Don't use sugar lumps. Sugar feeds the yeast, gives a good flavour to the bread and 

improves the crust colour.

Salt

: It regulates the activity of the yeast and gives flavour to bread.

It must not come into contact with the yeast prior to the start of the preparation.

It also improve the structure of the dough.

Water

: Water rehydrates and activates the yeast. It also hydrates the flour's starch and enables 

the loaf to be formed. Water may be replaced, in whole or in part, by milk or other liquids. 

Use 

liquids at room temperature, except for gluten-free breads, which require the use of warm 

water (approximately 35°C).
Fats and oils

: Fats make the bread fluffier. It will also keep better and longer. Too much fat 

slows the rise of the dough. If you use butter, crumble it into small pieces or soften it. Do not 

incorporate melted butter. Prevent the fat from coming into contact with the yeast, since the fat 

could prevent the yeast from rehydrating.

Eggs

: They improve the bread's colour and favour good development of the loaf. If you use eggs, 

reduce the quantity of liquid accordingly. Break the egg and add the necessary liquid until you 

obtain the quantity of liquid indicated in the recipe.

The 

recipes have been designed for a medium-sized egg of 50 g

, if the eggs are larger, add 

some flour; if the eggs are smaller, add a little less flour.

Milk

: Milk has an emulsifying effect that leads to the creation of more regular cells, and therefore 

an attractive loaf appearance. You may use fresh milk or powdered milk. If you use powdered 

milk, add the quantity of water initially reserved for milk: the total volume must be equal to the 

volume indicated in the recipe.

CHOICE OF INGREDIENTS FOR YOGHURT
Milk

Which type of milk may I use?

You may use all types of milk (for example, cow's milk, goat's milk, sheep's milk, soya milk or 

other plant-based milks). The consistency of the yoghurt may vary according to the milk used. 

Raw milk, long shelf life milks and all milks described below are suitable for use in the appliance:

• 

Sterilised long shelf life milk

: Whole UHT milk produces a firmer yoghurt. Partly skimmed 

milk produces a less firm yoghurt. Alternatively, you may use partly skimmed milk and add 1 

or 2 tablespoons of powdered milk.

• 

Whole milk

: this milk produces a creamier yoghurt, with a thin “skin” layer on top.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Валерий

    На хлебопечке Мулинекс не могу отключить режим отсрочки включения

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW240E30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"