Moulinex OW240E30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 69

Хлебопечки Moulinex OW240E30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 132
Загружаем инструкцию
background image

69

EN

General order to follow:

 

– Liquids (softened butter, oil, eggs, water, milk)

 

– Salt

 

– Sugar

 

– First half of the flour

 

– Powdered milk

 

– Specific solid ingredients

 

– Second half of the flour

 

– Yeast

6.  During a power outage under 7 minutes, the machine will 

save its status and will resume its operation once the power 

comes online.

7.  If you wish to have one bread cycle directly follow another, 

wait for approximately 1 hr. between both cycles to allow the 

machine to cool and prevent any potential impact on bread 

making.

8.  When turning out your bread, the kneading paddle may remain 

stuck inside it. In this case, use the hook to gently remove it.

To do so, insert the hook in the kneading paddle's shaft, and 

then lift to remove it.

Warnings for the use of gluten-free programs

Menus 1, 2 and 3 must be used to make gluten-free breads or cakes. For each program, a 

single weight is available.
Gluten-free breads and cakes are suitable for those who have an intolerance to the gluten 

(celiac disease sufferers) present in several cereals (wheat, barley, rye, oat, kamut, spelt, 

etc.).
It is important to avoid cross-contamination with flours containing gluten. Exercise special 

care cleaning the pan and the kneading paddle, as well as all utensils being used to make 

gluten-free breads and cakes. You must also ensure that the yeast used contains no gluten.
Gluten-free recipes have been developed based on the use of preparations (also called 

ready-to-use mixes) for gluten-free bread that are either Schär or Valpiform type.

• Blends of flour types must be sifted with the yeast to prevent lumps.

• When the program is launched, it is necessary to assist the kneading process: scrape down any 

unmixed ingredients on the sides towards the centre of the pan using a non-metallic spatula.

• Gluten-free bread cannot rise as much as a traditional bread. 

It will be of a denser consistency 

and lighter colour than normal bread.

• All premix brands do not yield the same results: the recipes may have to be adjusted. It is 

therefore recommended to conduct some tests (see example below).

M

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Валерий

    На хлебопечке Мулинекс не могу отключить режим отсрочки включения

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW240E30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"