Блендеры Philips HR1659 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

2
V posodo za sekljanje dajte sestavine.
Priporočeno količino in čas obdelave si oglejte v spodnji preglednici.
količine in časi obdelave za kompaktni sekljalnik
Sestavine
Količina sestavin za
sekljanje
Čas
Hitrost
Čebula
100 g
5 x 1 s
5
Jajca
2
5 x 1 s
5
Meso
120 g (največ)
5 s
turbo
Zelišča
20 g
5 x 1 s
10-15
Orehi in mandlji
100 g
20 s
turbo
Česen
50 g
5 x 1 s
turbo
Parmezan
50–100 g (največ)
15 s
turbo
3
Na posodo za sekljanje namestite pokrov sekljalnika (Sl. 6).
4
Na pokrov sekljalnika pritrdite motorno enoto (“klik”) (Sl. 7).
5
Vtikač vtaknite v omrežno vtičnico.
6
Pridržite gumb za vklop/izklop ali gumb za turbo hitrost, da aparat začne delovati.
- Če uporabite gumb za vklop/izklop, lahko hitrost nastavite z izbirnikom hitrosti. Višja je hitrost,
krajši je čas obdelave.
- Izbirnik hitrosti ima nastavitve od 1 (nizka hitrost) do 20 (visoka hitrost).
- Pri uporabi gumba za turbo hitrost deluje aparat pri najvišji hitrosti. V tem primeru hitrosti ne
morete uravnavati z izbirnikom hitrosti.
Opomba: Če se sestavine primejo na steno posode sekljalnika, izključite aparat in sestavine z lopatico ali
z nekaj tekočine odstranite s stene (na primer če pripravljate pesto).
Multipraktik
nastavek za gnetenje
Nastavek za gnetenje je namenjen za gnetenje testa za testenine in zmesi za tor te.
1
Nastavek za gnetenje postavite v posodo multipraktika. (Sl. 8)
2
Sestavine dodajte v posodo.
Priporočene količine in čase obdelave si oglejte v spodnji preglednici.
Namig: Za najboljše rezultate v posodo najprej dodajte tekoče sestavine in jim nato dodajte še suhe.
količine za gnetenje, čas obdelave in nastavitve hitrosti
Recept
Količina moke
Čas
Hitrost
Testo za testenine
500 g
60 s
Turbo
Zmesi za tor te
200 g
60 s
Turbo
3
Posodo pokrijte s pokrovom (1). Pokrov obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca (2), da ga
pritrdite. (Sl. 9)
4
Na pokrov posode pritrdite motorno enoto (“klik”) (Sl. 10).
sLovenšČina
139
Содержание
- 116 система безопасности
- 117 Соберите прибор должным образом.; использование прибора; Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 119 скорости; Рецепт; Двусторонний диск для шинковки/нарезки ломтиками
- 120 насадка для нарезки кубиками; фруктов на небольшие кубики.
- 122 Заказ дополнительных принадлежностей; Принадлежность
- 123 Защита окружающей среды; Вопрос
- 124 рецепты; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.; Овощной салат; Перед нарезкой яиц очистите сетку насадки для нарезки кубиками.
- 125 Фруктовый салат