Блендеры Philips HR1659 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

10
Turn the lid clockwise (1) and remove it from the bowl (2). (Fig. 19)
Cube cutter
The cube cutter is intended for cutting raw and cooked vegetables and fruit into small cubes.
Do not process hard ingredients like fruit with stones, meat with bones or frozen ingredients.
They could block and damage the cube cutter.
Tip: If you want to process different ingredients without cleaning the cube cutter in between, always start
with the softest ingredients. For instance, for a fruit salad, start with banana, continue with mango and
end with apples.
1
Place the cube cutter on the bowl (1) and turn it anticlockwise to fix it (2). (Fig. 20)
2
Attach the cube cutter blade with the logo pointing upwards onto the cube cutter (Fig. 21).
The cutting edges of the cube cutter blade and grid are very sharp, so handle them with care!
3
Put the lid on the bowl (1). Turn the lid anticlockwise (2) to fix it. (Fig. 22)
4
Fasten the motor unit onto the lid of the bowl (‘click’) (Fig. 23).
Note: If it does not click into position, check if you have assembled the cube cutter blade in the right
position and if you have fixed the cube cutter properly.
5
Put the ingredients in the feeding tube.
See the table below for the recommended quantities.
- Pre-cut large ingredients into chunks that fit loosely in the feeding tube.
- When you have to process a large amount of ingredients, process small batches (max. 250g)
and shake the bowl slightly to distribute the cut ingredients in the bowl. Empty the bowl after
processing 500g.
Cube cutter quantities
Cooked ingredients
Max. amount
Potatoes
500g
Carrots
500g
Beetroots
500g
Celer y
500g
Raw ingredient
Max. amount
Raw ingredient
Max. amount
Potatoes
500g
Bell peppers
500g
Carrots
500g
Tomatoes
500g
Beetroots
500g
Celer y
500g
Courgette
500g
Apples
500g
Cucumber
500g
Mango
500g
Pumpkin
500g
Pears
500g
Aubergine
500g
Bananas
500g
Kohlrabi
500g
EnglisH
11
Содержание
- 116 система безопасности
- 117 Соберите прибор должным образом.; использование прибора; Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты
- 119 скорости; Рецепт; Двусторонний диск для шинковки/нарезки ломтиками
- 120 насадка для нарезки кубиками; фруктов на небольшие кубики.
- 122 Заказ дополнительных принадлежностей; Принадлежность
- 123 Защита окружающей среды; Вопрос
- 124 рецепты; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.; Овощной салат; Перед нарезкой яиц очистите сетку насадки для нарезки кубиками.
- 125 Фруктовый салат












