Варочная панель Candy CDI 30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SL-6
Izbira prave posode in pribora
•
Uporabljajte samo posodo s podlago, primerno za
indukcijsko kuhanje. Poiščite indukcijski simbol na
embalaži al
i na dnu posode.
•
S preizkusom z magnetom lahko preverite, ali je vaša posoda primer
na.
Premaknite magnet proti dnu ponve. Če ga privlači, je ponev primerna za
indukcijo.
•
Če nimate magneta:
1.
V ponev, ki jo želite preveriti, dajte malo vode.
2.
Če
na zaslonu ne utripa in se voda segreje, je ponev primerna.
• Kuhinjska
posoda iz naslednjih materialov ni primerna: čisto nerjavno
jeklo, aluminij ali baker brez magnetne podlage, steklo, les, porcelan,
keramika in lončevina.
Ne uporabljajte posode in pribora z nazobčanimi robovi ali ukrivljenim dnom.
Prepričajte se, da se dno vaše ponve gladko in ravno prilega steklu in da ima isto velikost
kot kuhališče. Uporabite posodo, katere dno je tako veliko kot oznaka na izbranem
kuhališču. Če je posoda malenkost širša,
bo energija izkoriščena z maksimalnim učinkom.
Če uporabite manjšo posodo, je učinkovitost lahko nižja od pričakovane. Kuhališče morda
ne bo zaznalo posod s premerom, manjšim od 140 mm. Ponev vedno osredotočite na
kuhališče.
Ponve vedno dvignite z indukcijske kuhalne plošče
– ne drsajte jih, ker lahko sicer spraskajo
steklo.
Содержание
- 238 Поздравляем вас; Общее описание изделия; Вид сверху; Панель управления
- 239 Использование клавиш сенсорного управления
- 240 Выбор подходящей кухонной посуды
- 241 Чтобы начать приготовление пищи
- 243 После того, как вы завершили процесс приготовления пищи; ИЛИ
- 244 Блокировка клавиш управления; Защита от превышения предельной температуры
- 245 Автоматическое защитное отключение; Использование таймера
- 248 Советы относительно приготовления пищи
- 250 Установка уровня нагрева; Уход и чистка
- 252 Нахождение и устранение неисправностей
- 254 Коды ошибок и проверки
- 255 Сервисное обслуживание
- 256 Технические характеристики
- 258 Перед установкой фиксирующих скоб