Candy CDI 30 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Варочная панель Candy CDI 30 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 305
Загружаем инструкцию
background image

EN-13

 

6.

 

When cooking timer expires, the 
corresponding cooking zone will be switched 
off automatically. 

 

 

Other cooking zone will keep operating if they are turned on previously. 

 

 

 

 

 

Cooking Guidelines  

 

Take care when frying as the oil and fat heat up very quickly, 
particularly if you're using PowerBoost. At extremely high 
temperatures oil and fat will ignite spontaneously and this presents a 
serious fire risk. 

 

Cooking Tips

 

 

 

 

When food comes to the boil, reduce the temperature setting. 

 

Using a lid will reduce cooking times and save energy by retaining the heat. 

 

Minimise the amount of liquid or fat to reduce cooking times. 

 

Start cooking on a high setting and reduce the setting when the food 

has heated through. 

 

 

Simmering, cooking rice

 

 

Simmering occurs below boiling point, at around 85

˚

C, when bubbles are 

just rising occasionally to the surface of the cooking liquid. It is the key to 
delicious soups and tender stews because the flavours develop without 
overcooking the food. You should also cook egg-based and flourthickened 
sauces below boiling point. 

 

Some tasks, including cooking rice by the absorption method, may require 

a setting higher than the lowest setting  to  ensure  the  food  is  cooked 
properly in the time recommended. 

 

 

Searing steak

 

To cook juicy flavor some steaks: 
1.

 

Stand the meat at room temperature for about 20 minutes before cooking. 

2.

 

Heat up a heavy-based frying pan. 

3.

 

Brush both sides of the steak with oil. Drizzle a small amount of oil into the 
hot pan and then lower the meat onto the hot pan. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy CDI 30?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"