CASO VR 390 - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Вакуумные упаковщики CASO VR 390 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 112
Загружаем инструкцию
background image

 

 

 

32 

 

Please note 

►  Before vacuum sealing, it’s necessary to clean your hands, and all utensils and 

surfaces to be used for cutting and vacuum sealing foods. 

►  Refrigerate or freeze the perishable foods immediately, if you have vacuum-sealed 

them, and do not leave them sitting at room temperature. 

►  The shelf life of dry foods such as nuts, coconut or cereals will be extended in 

vacuum-sealed package, while storing them in dark place. Oxygen and warm 
temperature will cause high-fat content foods fat to rancidity. 

►  Before vacuum sealing some fruit and vegetables, such as apples, bananas, potatoes 

and root vegetables, peel them, this will extend their shelf lives. 

►  When vacuum seal some vegetables such as broccoli, cauliflower and cabbage fresh 

for refrigeration

, they will emit gases, so it’s need to blanch and freeze these foods 

before vacuum sealing. 

15 

 Getting Started 

This chapter will guide you through safely unpacking and setting up your new unit. 

15.1  Packaging safety information 

  WARNING   

►  Do not allow children to play with packaging materials due to risk of suffocation. 

15.2  Delivery scope and transport inspection 

The vacuum sealer system VR 390 advanced  includes the following components: 

  VR 390 advanced   

 10 top-quality bags(20 x 30 cm) 

 Instruction manual 

  vacuum hose 

 Removable drip tray for the vacuum chamber 

 

PLEASE NOTE  

►  Examine the shipment to ensure the unit and manual are included and inspect the unit 

for any visible damage. 

►  Immediately notify the carrier and/or the supplier about an incomplete shipment or any 

damage as a result of inadequate packaging or mishandling. 

15.3  Functions 

Vacuum-packaged foods stay fresh for up to eight times longer: maintain taste and 
freshness, and reduce costs with less spoiled food. 

  Package foods, such as meat, fish, poultry, seafood and vegetables for refrigerated 

storage. 

  Maintain the freshness of dry foods, such as beans, nuts, and cereals. 

  Besides storing food, there are many other uses for vacuum sealing: Protect moisture-

sensitive items such as camping supplies, matches, first aid kits, roadside flares and 
clothing. Protect prized collectibles from dust and moisture. 

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CASO VR 390?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"