Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

6

Lobster  

 

-

 Tails 

-

 Split 

-

 Whole, Live 

2-4 

1-1 ¼ pounds 

1-1 ¼ pounds 

16-18 
18-20 
18-20 

Mussels (fresh in shell) 

1 pound 

14-16 

Oysters (fresh in shell) 

3 pound 

18-20 

Scallops (fresh) 

 

 

-

 Bay (shucked) 

-

 Sea (shucked) 

1 pound 
1 pound 

14-16 
18-20 

Shrimps  

 

-

 Medium in shell 

-

 Large/Jumbo in shell 

1 pound 
1 pound 

10-12 
16-18 

Fish  

 

-

 Whole 

-

 Dressed 

-

 Fillets 

-

 Steaks 

½ to ¾ pound 
½ to ¾ pound 

1 pound 

1 pound, 1“ thick 

10-12 
10-12 
10-12 
16-18 

MEAT

 

Variety 

Weight / Number of Pieces 

Approx. Time (Minute) 

Beef  

 

-

 Chuck 

-

 Hamburger 

-

 Meatballs 

1 pound 
1 pound 
1 pound 

28-30 
16-18 
22-24 

Chicken 1 

pound 

 

-

 Pieces 

2-4 pcs 

24-26 

Lamb  

 

-

 Cubes 

1 pound 

26-28 

Pork  

 

-

 Cubes 

1 pound 

26-28 

Hot Dogs 

1 pound 

14-18 

Pre-Cooked Sausage 

1 pound 

14-18 

EGGS 

  Place eggs into the steamer, add water and cover it with the lid. Plug the power supply and the light indicator will 

go on, after eggs are cooked the indicator will go off and you will hear cooking end signal.

 

Variety 

Weight / Number of 

Pieces 

Approx. Time (Minute) 

In the shell 

 

 

-

 Soft-Cooked 

-

 Hard-Cooked 

1-12 
1-12 

15-18 
19-22 

Scrambled  

 

Beat 6 eggs together and 2 table spoons milk in 
rice bowl. Season with salt and pepper. Stir eggs 
half way, thorough cooking. 

 20-22 

CLEAN AND CARE 

  Unplug the appliance from the power supply. Before cleaning allow the food steamer to cool. 

  Empty the drip tray and the water basin. 

  If there is small amount of water remaining inside the water tank, you can turn the unit upside down and water 

will come out. 

  Wash the lid, drip tray, bowls in warm, soapy water (or on top rack of dishwasher), rinse and dry all parts. 

  Clean the water basin with soapy water, then wipe with a damp cloth. 

  Do not use any abrasive cleaners, organic solvents and aggressive liquids. 

  After 7-10 uses (depending on water hardness) add some recommended descaling agent into the water basin 

(exactly follow instructions given), then fill water up to maximum level. 

  Do not place the lid, bowls, rice bowl and drip tray during this procedure. 

  Plug in and set the timer to 20 minutes. When the timer will ring, unplug the unit friom the mains outlet. Allow the 

unit to cool completely before emptying the water reservoir. Use the cold water to rinse the water reservoir 
several times.

 

 

STORAGE 

  Switch off and unplug the appliance. 

  Complete all requirements of chapter CLEANING AND MAINTENANCE. 

  Keep the appliance in a dry cool place.

 

  

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"