Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

IM005
www.scarlett.ru
SC-343
21
Telina (fintaiata)
225
14-16
orcovi (fin taiati)
450
18-20
Varza rosie
450
20-22
Porumb
3-5 stiuleti
14-16
Vinete
450
16-18
Ciuperci (intregi)
450
10-12
Ceapa (fin taiata)
225
12-14
Pastarnac 225
8-10
Mazare verde (in teaca)
450
12-13
Ardei (intreg, fara seminte)
Pana la 4 buc. de marime
medie
12-13
Cartofi (intregi, rozii)
Pana la 450 (spre
exemplu, 6 cartofi mici)
30-32
Nap
1, de marime medie
28-30
Spanac
225
14-16
Legume zdrobite
- Verzi sau Dovlecei (taiati)
- Alune albe sau nuci
50
450
12-14
22-24
Nap (taiat felii)
450
20-22
Legume inghetate
300
28-50
PESTE SI PRODUSE DE PESCARIE
•
Timpul de pregatire a produselor de pescarie prospete, inghetate si a pestelui este dat in tabel.Pestele si
produsele pescaresti trebuiesc in prealabil curatate si pregatite.
•
Timpul pentru pregatirea majoritatii speciilor de peste si produse de mare nu este prea mare. Se recomanda ca
ele sa fie in portii nu prea mari.
•
In timpul prepararii racilor, molustelor stridiilor si a midiilor se deschid putin astfel se pot controla periodic.
•
Fileul de peste se poate pregati in cupa pentru orez adaugandu-se ulei, margarina, lamiie si diferite mirodenii dar
si in mod simplu fara acestea.
•
Reglarea timpului de pregatire este in conformitate cu indicatiile din reteta culinara si depinde de pregatirea
anterioara a produselor.
Produsul
Greutate, g /cantitate- numar
Timpul de preparare, (min.)
luste in cochilie
-
u cochilie dura
450
10-12
Crabi
- Crabi cu cochilie, picioruse/clesti
-
u cochilie moale
225
8-12 buc
20-22
8-10
Lobsteri
- gituri
- Parti separate
- Intregi, vii
2-4 buc
450-563
450-563
16-18
18-20
18-20
idii (proaspete, in cochilie)
450
14-16
Stridii (proaspete, in cochilie)
1350
18-20
Scoici de mare
- De fluviu (preparate/curatite)
- De mare (preparate/curatite)
450
450
14-16
18-20
Creveti (in carapace)
- Mijlocii
- Mari
450
450
10-12
16-18
Peste
- Intreg
- Taiat
- File
- Taiat in bucati mici
225-340
225-340
450
450 (~2,5
grosime)
10-12
10-12
10-12
16-18
CARNE
Produs greutate,
/ cantitate
Timpul de preparare, (min.)
Carne de vaca
- ceafa
- tocata
- biftec
- chiftele
450
450
450
28-30
16-18
22-24
Gaina
450
- Proportionata/taiata
2-4 bucati
24-26
Miel