Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

12

RYBA A MO SKÉ PLODY 

 Doba p ípravy 

č

erstvých nebo mražených a úpln  rozmražených mo ských plod

ů

 a ryby je uvedena v tabulce. 

Rybu a mo ské plody je t eba nejd íve o

č

istit a p ipravit. 

 Pro p ípravu v tšiny druhu ryb a mo ských plod

ů

 není t eba více 

č

asu. Doporu

č

ujeme, abyste je p ipravovali 

menšími porcemi. 

  B hem úpravy lastury m kkýš

ů

, úst ic a mušlí se neotvírají sou

č

asn  a proto je ob

č

as kontrolujte. 

  Rybí filé m

ů

žete va it v nádob  na rýži s p idáním másla, margarínu, citrónu, r

ů

zných omá

č

ek a také bez nich. 

  Upravte dobu p ípravy podle pokyn

ů

 receptu a podle p edb žné úpravy potravin. 

Potraviny 

Váha, g / množství 

P ibližná doba p ípravy, (min.) 

M kkýši v lasturách 

 

 

-  S tvrdou lasturou 

450 

10-12 

Kraby  

 

- K álovští krabi, nohy/klepeta 
- S m kkou lasturou 

225 

8-12 ks 

20-22 

8-10 

Hum i  

 

- Ocasy 
- Jednotlivé 

č

ásti 

- Celí, živí 

2-4 ks 

450-563 
450-563 

16-18 
18-20 
18-20 

Mušle (

č

erstvé, v lasturách) 

450 

14-16 

Úst ice (

č

erstvé, v lasturách) 

1350 

18-20 

H ebenatky  

 

í

č

ní (o

č

išt né) 

- Mo ské (o

č

išt né) 

450 
450 

14-16 
18-20 

Krevety (v kruný ích)  

 

- St ední 
- Velké 

450 
450 

10-12 
16-18 

Ryba  

 

- Celá 
- Rozd lená 
- Filé 
-  Nakrájená na kousky 

225-340 
225-340 

450 

450 (tlouš

ť

ka ~2,5 cm) 

10-12 
10-12 
10-12 
16-18 

MASO

 

Potravina 

Váha, g / množství 

P ibližná doba p ípravy, (min.) 

Hov zí  

 

- Panenka 
- Mleté bifteky 
- T ft ly 

450 
450 
450 

28-30 
16-18 
22-24 

Ku ecí 450 

 

- Rozd lené 2-4 

kousky 

24-26 

Skopové  

 

-  Nakrájené na kousky 

450 

26-28 

Vep ové  

 

-  Nakrájené na kousky 

450 

26-28 

Párky 450 

14-18 

Salám 450 

14-16 

VEJCE 

 Postavte držák na vejce do parní nádoby. Dejte vejce do držáku, nalijte do nádoby vodu a zav ete pokli

č

ku. 

Zapojte parní hrnec do elektrické sít . Nastavte pot ebnou dobu p ípravy, p i tom se rozsvítí sv telný ukazatel. 
Po ukon

č

ení této doby uslyšíte zvukový signál, sv telný ukazatel zhasne a parní hrnec se automatický vypne. 

Potraviny 

Váha (g)/ množství 

P ibližná doba p ípravy, 

(min.) 

V sko ápkách  

 

– Pro 

va ení nam kko 

– Pro 

va ení natvrdo 

1-12 ks 
1-12 ks 

15-18 
19-22 

Omeleta  

 

Vyklepn te do nádoby na rýži 6 vajec a p idejte 2 lžíce 
mléka, s

ů

l a pep . Za 10-12 minut vejce promíchejte. 

 20-22 

Č

IŠT

Ě

NÍ A ÚDRŽBA 

  Odpojte parní hrnec od elektrické sít  a nechte jej, aby úpln  vychladl. 

  Vylijte vodu z kondenzátoru par a nádoby na vodu. 

  Zbytek vody m

ů

žete vylít nalévacím otvorem. 

 Umyjte pokli

č

ku, podstavec a všechny nádoby teplou vodou s mýdlem (m

ů

žete na horní polici my

č

ky na nádobí), 

dob e je opláchn te a osušte. 

  Vymyjte nádobu na vodu teplou vodou mýdlem, potom ji dob e opláchn te a ut ete do sucha. 

 Nepoužívejte brusné 

č

isticí prost edky, organická rozpoušt dla a úto

č

né tekutiny. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"