Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

32

 Neat aujiet b

ē

rniem past v gi izmantot ier ci bez pieaugušo uzraudz bas. 

 Neskarieties kl t karst m virsm m. 

 Lai izvair tos no elektrostr vas  trieciena un ier ces boj jumiem, izmantojiet tikai tos piederumus, kas ietilpst  

pamatkomplekt . 

 Pirms tvaika katla pievienošanas elektrot klam, piepildiet  dens rezervu ru. Pret

ē

j  gad jum  ier ce var 

saboj ties. 

 Nepie aujiet tvaika katla tilp

ņ

u izmantošanu mikrovi

ņ

u kr sn s, uz elektriskajm vai g zes pl t m. 

  P rvietojiet tvaika katlu ar karstu  deni vai 

ē

dienu  oti uzman gi. 

 Attaisot tvaika katla v ci

ņ

u t  darb bas laik , esiet uzman gi, neapdedzinieties ar karstu tvaiku.  aujiet, lai 

kondes ts, kas sakr jies uz v ci

ņ

a, notek atpaka  tilpn

ē

SAGATAVOŠAN S DARBAM 

 No

ņ

emiet no ier ces visas eti

ķ

etes. 

 Pirms pirmreiz

ē

j s izmantošanas k rt gi izmazg jiet visas tilpnes un no

ņ

emam s da as ar siltu  deni un ziep

ē

m, 

noslaukiet piln b  sausu. 

 Izslaukiet  dens rezervu ru no iekšpuses ar mitru dr nu. 

DARB BA  

 Uzst diet tvaika katlu uz stabilas, horizont las virsmas. 

 Rezervu r  lejiet tikai t ru  deni; nepie aujiet citu š

ķ

idrumu un 

ē

dienu piedevu izmantošanu. Rezervu ram ir 

atz mes maksim lai un minim lai uzpild šanai:  dens l menim j b t vid

ē

jam. 

 Uzst diet  kondens ta sav kšanas paliktni un tvaika tilpnes uz pamatnes. 

UZMAN

Ī

BU:

 

Nepie aujiet, lai  dens l menis rezervu r  b tu zem ks par minim lo. 

  Produktus, kuri gatavojas ilg k (piem

ē

ram, sam

ē

r  lieli u.c.) vienm

ē

r lieciet apakš

ē

j  tvaika tilpn

ē

 Ja gatavošanas laik   dens ir zem min. normas, to var ieliet caur iepield šanas atv

ē

rumu, neno

ņ

emot tvaika 

tilpnes. 

GATAVOŠANAS LAIKA UZST D ŠANA 

 Taimeris  auj uzst d t maksim lo nep rtrauktas apstr des laiku 60 min tes. 

 Uzst diet uz taimera nepieciešamo gatavošanas laiku (rekomend

ē

to vai p

ē

c J su ieskatiem). Iedegsies gaismas 

indikators. 

 Ja izmantosiet sild šanas elementa uzgali, jau p

ē

c 35 sekund

ē

m no tvaika katla iesl

ē

gšanas br ža veidosies 

tvaiks. 

  P

ē

c uzdot  laika iztec

ē

šanas noskan

ē

s ska

ņ

as sign ls, gaismas indikators nodzis s un tvaika katls autom tiski 

izsl

ē

gsies. 

MAIZES UN PUSFABRIK TU UZSILD ŠANA 

  Sildot maizi neapsedziet to. 

 Pusfabrik tu sild šanas laiks atkar gs no to sasald

ē

šanas temperat ras un glab šanas. 

 Sildot pusfabrik tus b od  priekš r siem, vienm

ē

r gi salieciet tos un apsedziet ar alum nija folliju. 

R SI UN PUTRAIMI 

 Atkar b  no r su š

ķ

irnes, tos ieteicams gatavot daž dos rež mos. 

  R su gatavošanas b od  ielieciet r sus un ielejiet  deni rezervu r  atbilstoši rekomend cij m. Aiztaisiet v ci

ņ

u un 

iesl

ē

dziet tvaika katlu. 

 Lai r si b tu m kst ki pielejiet par 1-2 

ē

damkarot

ē

m  dens vair k, ciet kiem – tikpat maz k, par rekomend cij  

noteikto. 

  P

ē

c neilga laika no gatavošanas s kuma (savs katrai r su š

ķ

irnei), p rbaudiet r su biezumu un gatav bas pak pi, 

vienlaic gi apmaisot. 

 Pie r su apmais šanas esiet uzman gi: no

ņ

emot v ci

ņ

u sekojiet, lai kondens ts nonok tu r sos un nesaboj tu 

garšas  paš bas. 

 Rezervu r  lejiet tikai t ru  deni. 

 Gataviem r siem var pievienot daž das garšvielas garšas  uzlabošanai. 

Daudzums 

R su veids 

R si 

dens 

Gatavošanas laiks, (min.) 

Garo un kan das r su mais jums 
- Parastie 

tras pagatvošanas 

170 g 
190 g 

1 ½ b odas 
1 ¾ b odas 

56-58 
18-20 

tras pagatavošanas 

1 b oda 

1 ½ b odas 12-15 

Baltie 
- Parastie 
- Garie 

1 b oda 
1 b oda 

1 ½ b odas 

1 2/3 b odas 

45-50 
50-55 

D RZE I 

  K rt gi nomazg jiet d rze

ņ

us. Nogrieziet saknes, nepieciešam bas gad jum  nomizojiet. 

 Gatavošanas  ilgums atkar gs no produktu daudzuma, svaiguma un iepriekš

ē

jas apstr des. Nepieciešam bas 

gad jum  gatavošanas laiku iesp

ē

jams main t. 

  Nav ieteicams iepriekš atsald

ē

t sasald

ē

tus d rze

ņ

us. 

  D rze

ņ

us  kuri tiek gatavoti r su b od , nepieciešams apkl t ar folliju, lai izvair tos no lieka mitruma nok šanas 

uz tiem. 

  P

ē

c 10-12 min t

ē

m no gatavošanas s kuma sasald

ē

tus produktus nepieciešams apmais t. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"