Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

11

 Nastavte na 

č

asovém spína

č

i pot ebnou dobu p ípravy (podle rekomendací nebo Vašich zkušeností). Rozsvítí se 

sv telný ukazatel. 

  Budete-li používat nástavec topného t lesa, pára se za

č

ne vytvá et již za 35 vte in po zapnutí parního hrnce. 

 Po ukon

č

ení této doby uslyšíte zvukový signál, sv telný ukazatel zhasne a parní hrnec se automaticky vypne. 

OH ÍVÁNÍ CHLEBA A POLOTOVAR

Ů

 

  P i oh ívání ni

č

ím nezakrývejte chléb. 

 Doba oh átí polotovar

ů

 závisí na teplot  jejich zmrazení a uschovávání. 

  P i oh ívání polotovar

ů

 v míse na rýže je rovnom rn  položte a zakryjte mísu alobalem. 

RÝŽE A KROUPY 

  Vzhledem k druhu rýže máte ji p ípravovat podle r

ů

zných režimu. 

  Do nádoby na rýži dejte rýži a p idejte vodu do nádoby na vodu podle rekomendací. Zav ete pokli

č

ku a zapn te 

parní hrnec. 

  Aby rýže byla m k

č

í, nalijte o 1-2 lžíce vody více, a aby byla tvrdší – o stejné množství vody mén , než je to 

doporu

č

eno v tabulce. 

 Za n jakou dobu po za

č

átku va ení (svoje pro každý druh rýže) p ekontrolujte houš

ť

ku a míru hotovnosti rýže a 

promíchejte ji. 

  P i míchání rýže bu

ď

te opatrní: když zvedáte pokli

č

ku, dbejte na to, aby se kondenzát nedostal do rýže a tím 

nezhoršil jeho chu

ť

  Nalévejte do nádoby pouze 

č

istou vodu. 

  K hotové rýži m

ů

žete p idat r

ů

zné p ísady, aby se zm nila její chu

ť

Množství 

Druh rýže 

Rýže Voda 

Doba p ípravy, (min.) 

Sm s dlouhé a kanadské rýže 
- Oby

č

ejná 

-  Pro rychlé va ení 

170   
190   

1 ½ šálku 
1 ¾ šálku 

56-58 
18-20 

Pro rychlé va ení 

1 šálek 

1 ½ šálku 

12-15 

Bílá 
- Oby

č

ejná 

- Dlouhá 

1 šálek 
1 šálek 

1 ½ šálku 

1 2/3 šálku 

45-50 
50-55 

ZELENINA 

 Dob e umyjte zeleninu. Odstra

ň

te ko ínky a podle pot eby slupku. 

 Doba p ípravy závisí na množství a p edb žní p íprav  pokrm

ů

. Podle pot eby m

ů

žete m nit dobu p ípravy. 

 Nedoporu

č

ujeme, abyste p edem rozmrazovali mraženou zeleninu. 

  P i p íprav  zeleniny v nádob  na rýži, je t eba je zakrýt alobalem, aby se tam nedostala zbyte

č

ná voda. 

  Po 10-12 minutách po za

č

átku va ení je t eba mražené potraviny promísit. 

Č

erstva zelenina 

Váha, g / ks 

P ibližná doba p ípravy, (min.) 

Celé arty

č

oky 4 

(st ední) 30-32 

Ch est 450 

12-14 

Lušt niny:  

 

- Zelené/voskové zralosti 
-  Celé nebo drcené 

225 
450 

12-14 
20-22 

epa (nakrájená) 

450 

25-28 

Brokolice 450 

20-22 

Bruselská kapusta 

450 

24-26 

Bílé zelí (nakrájená) 

450 

16-18 

Celer (jemn  nakrájený) 

225 

14-16 

Mrkev (jemn  nakrájená) 

450 

18-20 

Kv ták 450 

20-22 

Kuku ice 3-5 

klas

ů

 14-16 

Lilek 450 

16-18 

Houby (celé) 

450 

10-12 

Cibule (jemn  nakrájená) 

225 

12-14 

Pastinák 225 

8-10 

Hrášek (lusky) 

450 

12-13 

Paprika (celá, bez semínek) 

Max. 4 kusy st ední 12-13 

Brambory (celé, r

ů

žové) 

Do 450 (asi 6 menších 

brambor) 

30-32 

Brukev 1, 

st ední 28-30 

Špenát  

225 

14-16 

Kaba

č

ky  

 

-  Žluté nebo cukety (nakrájené) 
-  Bílý žalud nebo šedý o ech 

50 

450 

12-14 
22-24 

Vodní  epa (nakrájená na plátky) 

450 

20-22 

Mražená zelenina 

300 

28-50 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"