Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

20

  Inainte de prima functionare spalati cu atentie toate cavitatile si partile detasabile cu apa calda si detergent apoi 

stergeti si uscati bine. 

  Stergeti rezervorul de apa cu o carpa umeda in interiorul sau. 

FUNCTIONARE 

  Asezati recipientul de gatit la abur pe o suprafata curata si orizontala. 

  Turnati in rezervor numai apa curate, nu este permis folosirea altor lichide sau adausuri alimentare. In rezervor 

exista semne de umplere maxima si minima: nivelul apei trebuie sa fie intre aceste semne. 

  Montati tava de colectare a condensului si tavile pentru abur pe suport. 

ATENTIE: 

Nu se permite ca apa din rezervor sa fie mai putin de nivelul minim. 

  Intotdeauna asezati produsele care se prepara cu un timp mai indelungat ( de exemplu cele mari sau altele) in 

tava mica pentru abur. 

 Daca pe timpul prepararii se constata ca apa este mai putina decat nivelul indicat, se poate turna apa prin 

orificiul de umplere fara a scoate vasele pentru abur. 

STABILIREATIMPULUI DE PREPARARE 

  Temporizatorul este destinat pentru a stabili timpul maxim al preparii in 60 min. 

 Stabiliti pe temporizator timpul de preparare (recomandat sau cel pe care-l stiti din experinta Dvs.)Se aprinde 

indicatorul luminos. 

  Daca se foloseste tubul elementului de incalzire atunci in 35 de sec. dupa deschiderea recipientului de gatit la 

abur se formeaza aburul. 

  Cand s-a terminat timpul de preparare se produce un semnal sonor, indicatorul luminos se aprinde si recipientul 

de gatit la abur se opreste automat. 

INCALZIREA PIINII SI A SEMI-PREPARATE 

  Piinea ce urmeaza a fi incalzita nu o acoperiti. 

  Timpul de incalzire a semi-preparatelor depinde de temperatura lor de dezghetare si de pastrare. 

  La incalzirea semi-preparatelor in cupa pentru pregatirea orezului asezati-le uniform si acoperiti cupa cu o folie 

de aluminiu. 

OREZ SI BOABE 

  In functie de sortimentul de orez acesta trebuie pregatit in diferite regimuri. 

  In cupa pentru pregatirea orezului puneti orez, adaugati apa in rezervor comform indicatiilor. Puneti capacul si 

porniti recipientul pentru gatit. 

  Pentru ca orezul sa devina mai moale turnati apa cu 1-2 linguri mai mult iar pentru orez tare –nu mai putin decat 

indicatiile din tabel. 

  Dupa un timp de la inceperea prepararii (in functie de sortimentul de orez) incercati gustul si nivelul de gatire a 

acestuia amestecandu-l in acelasi timp. 

 La amestecarea orezului fiti atenti: luind capacul fiti atenti sa nu cada condens in orez ducand la alterarea 

gustului sau. 

  Turnati in rezervor numai apa curata. 

  Puteti adauga diferite condimente atunci cand orezul este gata pentru a-i schimba gustul. 

Cantitatea 

Sortimentul de orez 

Orez Apa 

Timpul de preparare, (min.) 

Combinatie dintre orezul lunguiet si cel canadian 

bisnuit 

- Preparare rapida 

170   
190   

1 ½ ceasca 
1 ¾ ceasca 

56-58 
18-20 

Preparare rapida 

1 ceasca 

1 ½ 

12-15 

Alb 

bisnuit 

- Lunguiet  

1 ceasca 
1 ceasca 

1 ½ ceasca 

1 2/3 ceasca 

45-50 
50-55 

LEGUME 

  Spalati legumele. Curatati coaja, si daca este necesar indepartati coaja. 

 Durata de preparare depinde de cantitate, prospetime si pregatirea anterioara a produselor.Se poate modifica 

timpul de preparare in caz de necessitate. 

  Nu se recomanda sa dezghetati in prealabil legumele inghetate. 

 La pregatirea legumelor in cupa pentru orez ele trebuiesc acoperite cu o folie pentru a impiedica caderea 

condensului. 

  Lasati sa treaca 10-12 min. dupa inceperea prepararii si amestecati apoi produsele inghetate. 

Legume proaspete 

Greutate, g / buc. 

Timpul de preparare, (min.), 

Intregi  

4 (de dimensiune medie) 

30-32 

Asparagus  

450 

12-14 

Legume boabe : 

 

 

-  Verzi /coapte/ la maturitate 
-  Intregi si taiate 

225 
450 

12-14 
20-22 

Sfecla (taiata) 

450 

25-28 

Brocculi 450 

20-22 

Varza de Bruxelle 

450 

24-26 

Varza alba (taiata) 

450 

16-18 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"