Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

5

  Rice may be seasoned with salt, pepper or butter after steaming. 

Combined in Rice Bo

wl 

Type of Rice 

Amt. Rice 

Water 

Approx. Time 

(Minutes) 

Long Grain and Wild Rice Mix 

 

 

 

-  Regular (6 oz. Pkg.) 
-  Quick cooking (1-2 oz. Pkg.) 

Mix 
Mix 

1 ½ cups 
1 ¾ cups 

56-58 
18-20 

Instant 

1 cup 

1 ½ cups 

12-15 

White  

 

 

- Regular 
- Long Grain 

1 cup 
1 cup 

1 ½ cups 

1 2/3 cups 

45-50 
50-55 

VEGETABLES 

  Clean the vegetables thoroughly, cut off stems; trim; peel or chop if necessary. Small pieces steam faster than 

large ones. 

  Quantity, quality, freshness, size and temperature of frozen food, may affect steam timing. Adjust water amounts 

and cooking time as desired. 

  Frozen vegetables should not be defreezed before steaming. 

 If some frozen vegetables are placed in the rice bowl, they should be covered with a piece of aluminum foil 

during steaming. 

  Frozen products should be separated or stirred after 10-12 minutes. Use a long handle fork/spoon to separate or 

stir foods. 

Variety 

Weight / Number of Pieces 

Approx Time (Minutes) 

Artichokes, Whole 

4 whole tops trimmed 

30-32 

Asparagus, Spears, Beans 

1 pound 

12-14 

Green/Wax 

Cut or Whole  

½ pound 

1 pound 

12-14 
20-22 

Beets 

1 pound cut 

25-28 

Broccoli, spears 

1 pound 

20-22 

Brussels 1 

pound 

24-26 

Sprouts  

 

Cabbage 

1 pound sliced 

16-18 

Celery 

½ pound thinly sliced 

14-16 

Carrots 

1 pound thinly sliced 

18-20 

Cauliflower, whole 

1 pound 

20-22 

Corn or Cob 

3-5 ears 

14-16 

Eggplant 1 

pound 

16-18 

Mushrooms, whole 

1 pound 

10-12 

Onions 

½ pound thinly sliced 

12-14 

Parsnips ½ 

pound 

8-10 

Peas  

1 pound shelled 

12-13 

Peppers, whole 

Up to 4 medium (not stuffed) 

12-13 

Potatoes (whole, red) 

1 pound (6 small potatoes) 

30-32 

Rutabaga 

1 medium diced 

28-30 

Spinach ½ 

pound 

14-16 

Squash  

 

-

  Summer Yellow and Zucchini 

-

  Winter Acorn and Butternut 

1 pound sliced 

1 pound 

12-14 
22-24 

Turnips 

1 pound sliced 

20-22 

All Frozen Vegetables 

10 oz. 

28-50 

FISH AND SEAFOOD 

  Steaming times listed in the chart are for fresh, or frozen and fully thawed seafood and fish. Clean and prepare 

fresh seafood and fish before steaming. 

  Most fish and seafood cook very quickly. Steam in small portions or in amounts as specified. 

  Clams, oysters and mussels may open at different times. Check the shells to avoid overcooking. 

 You may steam fish fillets in the rice bowl; serve steamed seafood and fish plain or use seasoned butter or 

margarine, lemon or favorite sauces. 

  Adjust steaming times accordingly. 

Variety 

Weight / Number of Pieces 

Approx. Time (Minute) 

Clams in shell 

 

 

-

 Littlenecks/Cherrystones 

1 pound 

10-12 

Crab  

 

-

  King Crab, legs/claws 

-

 Soft Shell 

½ pound 

8-12 pcs. 

20-22 

8-10 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"