Scarlett SC-343 - Инструкция по эксплуатации - Страница 39

Пароварки Scarlett SC-343 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 46
Загружаем инструкцию
background image

IM005 

www.scarlett.ru

  

SC-343 

39

Brüsszeli káposzta 

450 

24-26 

Fehér káposzta (vágott) 

450 

16-18 

Zeller (vékonyra vágott) 

225 

14-16 

Sárgarépa (vékonyra vágott) 

450 

18-20 

Karfiol 450 

20-22 

Kukorica 3-5 

cs

ő

 14-16 

Padlizsán 450 

16-18 

Gomba (egész) 

450 

10-12 

Hagyma (vékonyra vágva) 

225 

12-14 

Paszternák 225 

8-10 

Zöldborsó (hüvelyes) 

450 

12-13 

Paprika (egész, kimagozott) 

4 közepes méret

ű

 darabig 

12-13 

Burgonya (egész, rózsaszín) 

450-ig (kb. 6 kisdarab) 

30-32 

Répakáposzta 

1 közepes méret

ű

 28-30 

Spenót  

225 

14-16 

Spárgatök  

 

-  Sárga vagy Cukkíni (vágott) 
-  Fehér makk vagy szürke dió 

50 

450 

12-14 
22-24 

Répa (cikkekre vágott) 

450 

20-22 

Fagyasztott zöldség 

300 

28-50 

HAL ÉS TENGERI TERMÉK 

  A friss, fagyasztott és teljesen kifagyasztott tengeri termék és hal elkészítésének idejét a táblázat tartalmazza. A 

halat, ill. tengeri terméket el

ő

z

ő

leg meg kell pucolni, és el

ő

készíteni. 

 A halak és tengeri termékek nagy részének elkészítéséhez nem szükséges sok id

ő

. Kis adagok készítése 

javaslott. 

  Készítés közben a puhatest

ű

ek, osztrigák, feketekagylók kagylói különböz

ő

 id

ő

ben nyílnak ki, ezért id

ő

közönként 

ellen

ő

rizze azokat. 

  A halfilét a rizstároló csészében is készítheti, mind vajjal, citrommal, különféle szósszal, mind a nélkül. 

 Változtassa az elkészítési id

ő

t a recept követelményeinek, illetve a termék el

ő

zetes megm

ű

velésének 

megfelel

ő

en. 

Termék 

Tömeg, g /mennyiség 

Kb. elkészítési id , (perc) 

Puhatest

ű

ek kagylóban 

 

 

- Kemény kagylóban 

450 

10-12 

Tarisznyarák  

 

-  Királyi tarisznyarák, lábak/ollók 
- Puha kagylóval 

225 

8-12 darab 

20-22 

8-10 

Lobszter  

 

- Nyak 
- Külön részek 
- Egész, él

ő

 

2-4 darab 

450-563 
450-563 

16-18 
18-20 
18-20 

Feketekagyló (friss, kagylóban) 

450 

14-16 

Osztrigák (friss, kagylóban) 

1350 

18-20 

Tengeri taraj 

 

 

- Folyóban él

ő

 (tisztított) 

- Tengeri (tisztított) 

450 
450 

14-16 
18-20 

Garnéla (páncélos) 

 

 

- Közepes 
- Nagy 

450 
450 

10-12 
16-18 

Hal  

 

- Egész 
- Szétszedett 
- Filé 
- Darabokra vágott 

225-340 
225-340 

450 

450 (~2,5 cm széles) 

10-12 
10-12 
10-12 
16-18 

HÚS 

Termék 

Tömeg, g / mennyiség 

Kb. elkészítési id , (perc) 

Marhahús  

 

- Lapocka 
- Vágott bélszín 
- Húsgombóc 

450 
450 
450 

28-30 
16-18 
22-24 

Baromfi 450 

 

- Szétszedett 

2-4 darab 

24-26 

Bárányhús  

 

- Darabokra vágott 

450 

26-28 

Sertéshús  

 

- Darabokra vágott 

450 

26-28 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-343?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"