Микроволновые печи Samsung MG20A7118AW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
36 O'zbek
Taom ta
yy
orlash bo
'yicha y
o'riqnoma
Taom tayyorlash bo'yicha yo'riqnoma
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Baqlajon
250 g
850 Vt
3½-4
Ko'rsatmalar
Baqlajonni mayda qilib to'g'rang va 1 qoshiq limon sharbati seping. 3 daqiqa
kuting.
Porey piyozi
250 g
850 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Porey piyozini mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Qo'ziqorin
125 g
250 g
850 Vt
1½-2
3-3½
Ko'rsatmalar
Mayda butun va maydalangan qo'ziqorinlarni tayyorlang. Suv qo'shmang.
Limon sharbatini seping. Tuz va murch qo'shing. Dasturxonga tortishdan avval
suyuqlik quying. 3 daqiqa kuting.
Piyoz
250 g
850 Vt
5½-6
Ko'rsatmalar
Piyozni to'g'rang yoki ko'ndalangiga kesing. Faqat 15 ml (1 osh qoshiq) sovuq
suv qo'shing. 3 daqiqa kuting.
Qalampir
250 g
850 Vt
4½-5
Ko'rsatmalar
Garmdorini mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Kartoshka
250 g
500 g
850 Vt
4-5
7½-8½
Ko'rsatmalar
Tozalangan kartoshkani torting va taxminan bir xil o'lchamlarda qilib ikkiga
yoki to'rtga bo'ling. 3 daqiqa kuting.
Bryukva
250 g
850 Vt
5-5½
Ko'rsatmalar
Bryukvani mayda qilib to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Yangi uzilgan sabzavotlarni tayyorlash bo'yicha ko'rsatmalar
Qopqoqli issiqqa chidamli shishadan qilingan mos kosadan foydalaning. Aralashmaning har 250 grammiga
boshqacha tavsiya qilinmagan hollarda 30-45 ml (2-3 qoshiq) suv qo‘shing - jadvalga qarang. Qopqoqni
yopgan holda jadvalda ko'rsatilgan eng kam vaqt davomida tayyorlang. Keyin istalgan natijani olguncha
tayyorlashni davom ettiring. Tayyorlash vaqtida bir marta va tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin bir marta
aralashtiring. Tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin tuz, ziravorlar yoki sariyog' qo'shing. 3 daqiqaga teng
kutish vaqtida yopib qo'ying.
Maslahat:
Yangi uzilgan sabzavotlarni bir xil o'lchamdagi bo'laklarga kesing. Sabzavotlar qanchalik mayda
bo'lsa, taom shunchalik tez tayyor bo'ladi.
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Quvvat
Vaqt (daq.)
Brokkoli
250 g
500 g
850 Vt
4-4½
5-5½
Ko'rsatmalar
Bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. To'pgullarni poyallari bilan taomning
markaziga joylashtiring. 3 daqiqa kuting.
Bryussel karami
250 g
850 Vt
5½-6½
Ko'rsatmalar
60-75 ml (4-5 qoshiq) sovuq suv qo'shing. 3 daqiqa kuting.
Sabzi
250 g
850 Vt
4-4½
Ko'rsatmalar
Sabzini bir xil o'lchamlarda to'g'rang. 3 daqiqa kuting.
Gulkaram
250 g
500 g
850 Vt
5-5½
8-8½
Ko'rsatmalar
Bir xil o'lchamdagi to'pgullar tayyorlang. Katta to'pgullarni ikkiga bo'ling.
To'pgullarni poyallari bilan taomning markaziga joylashtiring. 3 daqiqa kuting.
Qovoqchalar
250 g
850 Vt
3-3½
Ko'rsatmalar
Qovoqchani mayda qilib to'rg'ang. 30 ml (2 osh qoshiq) suv yoki bir bo'lak
sariyog' qo'shing. Yumshoq bo'lgunicha tayyorlang. 3 daqiqa kuting.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Во избежание поражения электрическим током
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Комплект для установки; Установка; Принадлежности
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Использование режима Ускоренная разморозка
- 20 Использование режима Домашние рецепты
- 32 Приготовление в режиме гриля; гриля
- 33 Использование режима Поддержание тепла
- 34 Руководство по выбору посуды
- 35 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 37 Разогрев
- 38 Разогрев жидкостей
- 40 Размораживание вручную
- 43 Полезные советы
- 44 Устранение неисправностей и информационные коды
- 47 Информационный код
- 48 Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)