Микроволновые печи Samsung MG20A7118AW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
24 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-10
Olxo'ri qoqili tovuq
oyoqchalari
325 g
(2 dona)
Yupqa to'g'ralgan piyoz - 15 g, yupqa to'g'ralgan sabzi - 20 g,
tovuq oyoqchasi - 2 dona (160-180 g), qora olxo'ri - 5-7 dona
(50 g), tovuq bulyoni yoki quruq konsentratli suv - 150 ml
Ko'rsatmalar
Piyoz va sabzini ichi chuqir tarelkaga soling. Ustidan tovuq oyoqchalarini qo'ying,
qora olxo'ri va bulon qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida oyoqchalarni ag'daring va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-11
Xantal sousi
qo'shilgan cho'chqa
bo'yni
250 g
01
Cho‘chqa bo‘yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g,
to‘g‘ralgan piyoz - 20 g, tovuq go‘shtidan
tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon
kubikchasi - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq bulonini
qo'shing. (01) Tarelkaga quying. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida
aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom
ettiring.
2-12
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog' - 5 g, yupqa sabzi - 35 g, yupqa piyoz - 25 g,
qiymalangan sarimsoq -3 g, maydalangan selderey barglari
- 5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g, yanchilgan oq
qalampir - ½ g, sariyog' - 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz,
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan forelni
qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan yoping. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-13
Qotirilgan tuxum
qo'shilgan go'shtli
rulet
180 g
Go'shtli qiyma (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150 g, qotirib
qaynatilgan tuxum - 1 dona, tuz - 2 g, murch - ½ g
Ko'rsatmalar
Ziravorlarni qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring. Qiymani aylana qilib
yoying. Aylana markaziga tuxumni qo'ying. Tuxumni hamma tomonidan qiyma
bilan yoping. Olingan mahsulotga yoysimon shakl bering. Tarelkaga joylashtiring.
Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
2-14
Tez pishiriladigan
do'lma
225 g
(2 dona)
01
Do'lma
(а) Go'sht qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 120 g,
pishgan guruch - 25 g, maydalangan karam - 25 g,
tuz - 1-2 g, murch - ½ g
(b) Yupqa piyoz - 30 g, mol bulyoni yoki quruq
konsentratli suv - 100 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Sabzavot va ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'lda yaxshilab aralashtiring (a).
Ikkita oval shaklini yasang. Piyozni chuqur tarelkaga soling. Ustidan do'lmalarni
qo'ying va bulonni qo'shing (b). Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni
boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal
berganida aralashmani do'lmali bulonga quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
2-15
Kotletlar
114 g
(2 dona)
01
Oq non- 10 g, sut- 15 ml
02
Mol yoki cho'chqa go'shtidan tayyorlangan qiyma -
120 g, tuz - 2 g, murch - 1 g
03
Bulash uchun suxari uni- 5 g
Ko'rsatmalar
Nonga sut quying (01). Qiyma bilan yaxshilab aralashtiring. Ziravorlarni qo'shing
(02). Ikkita kotlet yasang va maydalangan suxari (03) seping. Tarelkaga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Во избежание поражения электрическим током
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Комплект для установки; Установка; Принадлежности
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Использование режима Ускоренная разморозка
- 20 Использование режима Домашние рецепты
- 32 Приготовление в режиме гриля; гриля
- 33 Использование режима Поддержание тепла
- 34 Руководство по выбору посуды
- 35 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 37 Разогрев
- 38 Разогрев жидкостей
- 40 Размораживание вручную
- 43 Полезные советы
- 44 Устранение неисправностей и информационные коды
- 47 Информационный код
- 48 Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)