Микроволновые печи Samsung MG20A7118AW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
O'zbek 25
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-16
Pishirilgan
kartoshka
140-180 g
(1-2 dona)
Yirik kartoshka – 160-200 g (1-2 dona)
Ko'rsatmalar
Kartoshkani yuving va po'stini arting. Uni mikroto'lqinli pechga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Dasturxonga tortishdan avval sariyog', smetana, pishloq
yoki ta'bga ko'ra boshqa ziravorlar qo'shing.
2-17
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to‘g‘ralgan sukkini - 100 g, kubik shaklida
to‘g‘ralgan sabzi - 60 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan bulg‘or
qalampiri - 75 g, kubik shaklida to‘g‘ralgan piyoz - 45 g,
mayda to‘g‘ralgan sarimsoqpiyoz - 6 g, tomat pastasi - 10 g,
(mayoran yoki rayhon - ta’mga ko‘ra), sabzavot bulyoni yoki
quruq konsentratli suv - 150 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni chuqur tarelkaga soling. (Mayoran yoki rayhon qo'shing).
Yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-18
Ruscha eski
usuldagi baliq
340 g
01
Mayda to‘g‘ralgan lavlagi - 30 g, mayda to‘g‘ralgan
sabzi - 30 g, mayda to‘g‘ralgan piyoz - 15 g, Baliq/
Tovuq bulyoni yoki suvga aralashtirilgan quruq
konsentrat - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 10 g, tomat pastasi - 10 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
03
Karp yoki sudak filesi - 150 g, dafna bargi - 1 dona
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni ichi chuqur jomga joylashtiring va qaynagan bulon qo'shing.
(01) Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida "sous uchun bulon",
sabzavotlar va bulonni aralashtiring (02). Baliq va dafna bargini qo'shing (03).
Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2-19
Muzlatilgan pitsa
350 g
Muzlatilgan pitsa– 350 g
Ko'rsatmalar
Muzlatilgan pitsani mumlangan qog'oz bilan qoplangan gril uchun taglikka
joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-20
Losos kabobi
280 g
Losos katta kubikda - 350-370 g, limon - 25 g (sharbat), tuz -
5 g, o'simlik yog'i - 10 g, to'g'ralgan petrushka - 10 g, sixlar
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing. 15-20 daqiqa marinadlang.
Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling va keyin gril uchun taglikka
joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-21
Boyarcha go‘sht
260 g
Cho'chqa bo'yni - 280 g 4 bo'lakda, tuz - 2 g, yanchilgan
qora murch - ½ g, shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez -
55 g
Ko'rsatmalar
Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring. Tarelkani gril uchun
taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida go'shtni
shampinonlarga joylashtiring va tepasidan mayonez qo'ying. Tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
2-22
Lososli kulebyaka
180 g
Muzlatilgan qatlama xamir - 130 g Mayda kubikchalarga
to'g'ralgan losos biqin go'shti - 100 g, tuz - 1 g, qovurilgan
piyoz kubikchalari - 20 g, qotirib qaynatilgan mayda qilib
kesilgan tuxum - 30 g, tuxum sarig'i - 1 dona yog'lash uchun
Ko'rsatmalar
Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun
barcha tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. Xamir
qirralarini yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. Tuxum
sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl berilgan
xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida mumlangan qog'ozni olib
tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Во избежание поражения электрическим током
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Комплект для установки; Установка; Принадлежности
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Использование режима Ускоренная разморозка
- 20 Использование режима Домашние рецепты
- 32 Приготовление в режиме гриля; гриля
- 33 Использование режима Поддержание тепла
- 34 Руководство по выбору посуды
- 35 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 37 Разогрев
- 38 Разогрев жидкостей
- 40 Размораживание вручную
- 43 Полезные советы
- 44 Устранение неисправностей и информационные коды
- 47 Информационный код
- 48 Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)