Микроволновые печи Samsung MG20A7118AW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
22 O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechni ishla
tish
Mikroto‘lqinli pechni ishlatish
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-5
Tuxumli pudding
1 porsiya
(3 dona)
Sut 250 g, shakar 40 g, tuxum 2 dona.
Ko'rsatmalar
1.
Idishga ikkita tuxumni chaqing. Tuxumni aralashtirgich bilan yengil
ko‘pirtiring. Aralashtirgichni idish tubidan ko‘tarmang, juda ko‘p ko‘pirmasligi
kerak.
2.
Sut va shakarni boshqa idishda aralashtiring.
3.
Aralashmani ko‘pirtirish mobaynida sutga tuxumni qo‘shing.
4.
Tuxum aralashmasini mayda elakdan o‘tkazing. Elak tubini kurak bilan qirib
oling. Yuzadagi ko‘pikni qoshiq bilan olib tashlang.
5.
Aralashmani krem chashkalariga quying.
6.
Stakanlarni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-5] bandini
tanlang.
7.
Tayyorlagandan keyin soviting va dasturxonga torting.
1-6
Krujkadagi
shokoladli keks
1 porsiya
Sariyog‘ 30 g, shakar 60 g, tuxum 1 dona, quyuq qaymoq
40 g, un 25 g, kakao kukuni 15 g, vanil 1,5 g, yarim shirin
shokolad qirindilari 50 g
Ko'rsatmalar
1.
Sariyog‘, tuxum va qaymoqni idishga solib, aralashtiring.
2.
Un va shakarni qo‘shib, aralashtiravering.
3.
Kakao va vanilni qo‘shib, aralashtiring.
4.
Shokolad qirindilarini ham qo‘shing.
5.
Krujkani mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-6] bandini tanlang.
6.
Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-7
Krujkadagi keks
1 porsiya
Sariyog‘ 30 g, shakar 60 g, tuxum 1 dona, un 50 g, sut 30 g,
vanil 6 g, bodom kukuni 3 g, pishirish sodasi 1,5 g
Ko'rsatmalar
1.
Sariyog‘ va tuxumni idishga solib, aralashtiring.
2.
Un, shakar va pishirish sodasini qo‘shib, aralashtiravering.
3.
Bodom kukuni va vanilni qo‘shib, aralashtiring.
4.
Krujkani mikroto‘lqinli pechga qo‘ying va Rus retsepti [1-7] bandini tanlang.
5.
Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.
2. Rus retseptlari
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Quymoq
130-135 g
Tuxum – 3 dona, sut – 30 ml, tuz – 2 g
Ko'rsatmalar
Tuxumni sut va tuz bilan aralashtiring va hosil bo'lgan massani tarelkaga quying.
Tayyorlashni boshlang.
2-2
Konservalangan
no'xotli sosiskalar
Sosiska – 2 dona
Issiq no'xotlar -
132 g
Sosiska – 2 dona (50 g/dona), sariyog’ – 5 g, konservalangan
no'xat – 135 g (suyuqliksiz)
Ko'rsatmalar
Sanchigan sosiskalarni plastik qopqoqsiz tarelkaga qo'ying va sariyog' qo'shing.
Yog' ustidan konservalangan no'xotni joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.
2-3
Keks
180 g
Shakar - 45 g, vanilin xushbo‘yli shakar - 5 g, yog‘ - 40 g,
tuxum - ½ dona, sut - 30 ml, pishirish sodasi - 3 g, un - 100 g
Ko'rsatmalar
Shakar, vanilinli shakar va sariyog'ni yaxshilab aralashtiring. Tuxum qo'shing.
Boshqa masalliqlarni qo'shing. Olingan massani yog'langan jomga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Uni jomdan olishdan avval sovushini kuting.
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Во избежание поражения электрическим током
- 6 Общие правила техники безопасности
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Комплект для установки; Установка; Принадлежности
- 10 Установка микроволновой печи; Инструкции по установке микроволновой печи; Безопасность
- 11 Процедура установки микроволновой печи; Размеры
- 13 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 14 Функции микроволновой печи; Микроволновая печь
- 15 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы микроволновой печи
- 16 Приготовление/разогрев пищи
- 17 Установка времени
- 18 Настройка времени приготовления пищи; Остановка приготовления пищи
- 19 Использование режима Ускоренная разморозка
- 20 Использование режима Домашние рецепты
- 32 Приготовление в режиме гриля; гриля
- 33 Использование режима Поддержание тепла
- 34 Руководство по выбору посуды
- 35 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны
- 37 Разогрев
- 38 Разогрев жидкостей
- 40 Размораживание вручную
- 43 Полезные советы
- 44 Устранение неисправностей и информационные коды
- 47 Информационный код
- 48 Заметки
- 118 Mikroto‘lqinli pech xususiyatlari; Boshqaruv paneli
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)