Electrolux EMS26004OW - Инструкция по эксплуатации - Страница 167

Микроволновые печи Electrolux EMS26004OW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

167

ENGLISH

5.3

Microwave cooking

Microwave cooking advice

Composition Foods high in fat or sugar (e.g. Christmas pudding, mince pies) require

less heating time. Care should be taken as overheating can lead to fire.

Size

For even cooking make all the pieces the same size.

Temperature

of food

The initial temperature of food affects the amount of cooking time

needed. Cut into foods with fillings (e.g. jam doughnuts) to release heat

or steam.

Arrange

Place the thickest parts of food towards the outside of the dish (e.g.

chicken drumsticks).

Cover

Use vented microwave cling film or a suitable lid.

Pierce

Foods with a shell, skin or membrane must be pierced in several places

before cooking or reheating as steam will build up and may cause food to

explode (e.g. potatoes, fish, chicken, sausages).  

IMPORTANT! 

Eggs should not be heated using microwave power as they may

explode, even after cooking has ended (e.g. poached, hard boiled).

Stir, turn and

rearrange

For even cooking it is essential to stir, turn and rearrange food during

cooking. Always stir and rearrange from the outside towards the centre.

Stand

Standing time is necessary after cooking to enable the heat to disperse

equally throughout the food.

Shield

Warm areas can be shielded with small pieces of foil, which reflect

microwaves (e.g. legs and wings on a chicken).

5.2

Microwave cooking advice

Your oven has 6 power levels.

Power 

setting

Suggested use

900 W/

HIGH

Used for fast cooking or reheating (e.g. soup, casseroles, canned food, hot

beverages, vegetables, fish).

630 W

Used for longer cooking of dense foods such as roast joints, meat loaf and

plated meals, also for sensitive dishes such as cheese sauce and sponge

cakes. At this reduced setting, the sauce will not boil over and food will

cook evenly without over cooking at the sides.

450 W

For dense foods which require a long cooking time when cooked

conventionally (e.g. beef dishes) it is advisable to use this power setting to

ensure the meat will be tender.

270 W/

DEFROST

To defrost, select this power setting, to ensure that the dish defrosts

evenly. This setting is also ideal for simmering rice, pasta, dumplings and

cooking egg custard.

90 W

For gentle defrosting (e.g. cream gateaux or pastry).

0 W

For standing/kitchen timer.

W = WATT

7_Electrolux_EN230_MS_AJ26_Layout 1  23/07/2015  15:24  Page 167

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS26004OW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"