Kenwood KMC 010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 96

Кухонные комбайны Kenwood KMC 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 204
Загружаем инструкцию
background image

Mikseredskapene og deres anvendelse

K-rører

Brukes til å lage kaker, kjeks, butterdeig, glasur, fyll, vannbakkels og
potetmos.

Visp

Brukes til egg, krem, pannekake/vaffelrøre, sukkerbrød, marengs,
ostekake, fromasj, sufflé. Bruk ikke vispen til tyngre deiger (f.eks. vispe
smør og sukker hvitt) - ellers kan den bli ødelagt.

Eltekrok

Brukes til gjærdeiger.

Bruk av mikseren

1

Vri hodeløfterspaken med klokken 

og hev mikserhodet til det låses på

plass.
Sørg for at bolleunderlaget er riktig plassert med 

-symbolet øverst.

Innsetting av redskap

2

Skyv opp til det stanser 

og vri.

3

Sett bollen på underdelen - trykk ned og drei i retning med urviserne 

4

Løft mikserhodet litt før du snur hodeløfterspaken med klokken og senker
mikserhodet til det låses på plass.

5

Slå på ved å dreie hastighetsbryteren til ønsket innstilling.

Vri bryteren til momenttrinn 

for korte, kraftige omrøringer.

6

Slå av og koble fra etter bruk.

Fjerning av redskap

7

Vri og ta ut.

Tips

Slå ofte av maskinen og skrap rundt sidene av bollen med
slikkepotten.

Egg med romtemperatur er best til visping.

Før du visper eggehviter, bør du forsikre deg om at det ikke er
noe fett eller eggeplomme på vispen eller bollen.

Bruk kalde ingredienser til pai med mindre oppskriften sier
noe annet.

Huskeregler for brøddeig

Viktig

Overstig aldri maksimum kapasitet som er vist i tabellen nedenfor,
ellers vil du overbelaste maskinen.

Hvis du hører at maskinen arbeider tungt, må du slå av, ta ut halvparten
av deigen, og elte hver del for seg.

Ingrediensene blander seg best med hverandre hvis du har i væsken
først.

Maksimum kapasitet

CHEF

MAJOR

Mørdeig

Melvekt: 680 g

Melvekt: 910 g

Fast gjærdeig

Melvekt: 1,36 kg 

Totalvekt: 1,5 kg

Britisk type

Totalvekt: 2,18 kg

Totalvekt: 2,4 kg

Løs gjærdeig

Melvekt: 1,3 kg

Melvekt: 2,6 kg

Kontinental type

Totalvekt: 2,5 kg

Totalvekt: 5 kg

Fruktkakerøre

Totalvekt: 2,72 kg

Totalvekt: 4,55 kg

Eggehviter

12

16

Hastigheter 

K-rører

røre smør og sukker hvitt

start på ‘min’, øk gradvis til ‘max’.

vispe egg i rører

4 - ‘max’.

blande inn mel, frukt etc.

‘min’ - 1.

alt-i-ett kaker

begynn på ‘min’, øk gradvis til ‘max’.

smuldre smør/fett i melet

‘min’ - 2.

Visp

Øk gradvis til ‘max’.

Eltekrok

Start på ‘min’, øk gradvis til 1.

viktig

Sørg for at ingen bolleverktøy er montert i bollen når du bruker andre
utganger.

P

96

Mikseren

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMC 010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"