Kenwood KMC 010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 101

Кухонные комбайны Kenwood KMC 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 204
Загружаем инструкцию
background image

Oppskrifter

Se huskeregler for brøddeig.

Loff 

løs deig, kontinental type

ingredienser

2,6 kg hvetemel

1,3 l melk

300 g sukker

450 g margarin 

100 g fersk gjær eller 50 g tørrgjær 

6 vispede egg

5 klyper salt

fremgangsmåte

1

Smelt margarinen i melken og varm det opp til 43 ˚C.

2

Tørrgjær

(den typen som må blandes med væske): Ha gjæren og

sukkeret i melken, og la det stå i ca 10 minutter til blandingen skummer.

Pressgjær (fersk gjœr): 

Smuldre gjœren inn i melet

Andre typer gjœr: 

Følg bruksanvisningen på pakken

3

Hell melken i bollen.Tilsett deretter de vispede eggene, 2 kg mel
(eventuelt tilsatt smuldret pressgjœr), og salt. 

4

Elt deigen på minimumshastighet i 1 minutt, deretter på hastighet 1 i
enda et minutt. Skrap ned sidene.

5

Tilsett resten av melet og saltet og elt på minimumshastighet i 1 minutt,
deretter på hastighet 1 i 2 - 3 minutter inntil deigen er glatt og jevn. 

6

Fyll fire smurte halvkilos-former halvfulle med deig, eller lag rundstykker.
Dekk dem til med et koppehåndkle, og la dem heve på et lunt sted til de
er dobbelt så store.

7

Stekes ved 200 ˚C i 20 - 25 minutter 

for loffene

eller 15 minutter 

for

rundstykkene

.

8

Loffene er ferdigstekt hvis du hører en hul lyd når du banker på
undersiden.

Det blir ca 10 loffer av denne oppskriften.

Mørdeig

ingredienser

450 g mel siktet sammen med saltet

1 ts salt

225 g fett (bland smult og margarin rett fra kjøleskapet)

Ca 4 ss vann

Tips

Ikke rør for mye

fremgangsmåte

1

Ha melet i en bolle, Hakk opp fettet og ha det i melet.

2

Rør på hastighet 1 til deigen ligner brødsmuler. Stopp før den ser fet ut.

3

Tilsett vann og rør på minimumshastighet. Stopp så snart vannet er
blandet inn.

4

Stek ved ca 200 ˚C, avhengig av fyllet.

Pavlova

ingredienser

3 store eggehviter

175 g farin             

275 ml kremfløte          

fersk frukt, f.eks. bringebær, jordbær, druer, kiwi-frukt    

fremgangsmåte

1

Pisk eggehvitene ved høy hastighet til de blir til ’myke topper’.

2

Med pisken på hastighet 5, ha i sukkeret gradvis, én spiseskje om
gangen, og pisk videre hver gang. 

3

Legg bakepapir på en stekeplate, så legger du marengsen på papirer i
små ”reder”, ca. 20 cm i diameter.

4

Sett stekeplaten inn i en ovn som er forvarmet til 150 °C/300
°F/gassmerke 2, senk straks temperaturen til 140 °C/275 °F/gassmerke 1
og stek i 1 time. Slå av varmen, men la pavlovaen stå i ovnen mens den
kjøler ned.

5

Når den er klar til å serveres, dras den av bakepapiret og plasseres på
et serveringsfat. Pisk kremen til den former seg i topper, og spre over
pavloven og pynt med frukt.

101

Disse mengdene gjelder

Major-modeller. For Chef-

modeller, halveres

mengdene og alt melet

has i på én gang.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMC 010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"