Kenwood KMC 010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 76

Кухонные комбайны Kenwood KMC 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 204
Загружаем инструкцию
background image

mixerredskaberne og nogle af deres anvendelser

K-spade

Til at røre kagedej, småkager, butterdej, glasur, kagefyld,
vandbakkelser og kartoffelmos m.v.

piskeris

Til at piske æg, piskefløde, pandekagedej, lagkagedej, marengs,
ostekage, mousse, soufflé. Piskeriset må ikke anvendes til tykkere deje
(som f.eks. til at røre margarine og sukker) - da det kan beskadige det.

dejkrog

Til gærdeje.

sådan anvendes mixeren

1

Drej hovedløftegrebet med uret 

, og hejs mixerhovedet til det låses.

Sørg for, at skålunderlaget er korrekt monteret med 

symbolet øverst.

sådan sættes et redskab i

2

Skub op til det stopper 

herefter drejes det.

3

Sæt skålen i fordybningen. Tryk skålen ned, og drej den med uret 

4

Løft mixerhovedet en smule, og drej hovedløftegrebet med uret og sænk
mixerhovedet, indtil det låses.

5

Tænd for maskinen ved at dreje hastighedskontakten til den ønskede
stilling.

Impulsknappen 

bruges til at give ekstra kraft et øjeblik.

6

Sluk for maskinen og træk stikket ud efter brug.

sådan fjernes et redskab

7

Drej og fjern.

tips

Sluk for maskinen og skrab hyppigt dejen ned i skålen med
dejskraberen.

Det er bedst at piske æg, når de har stuetemperatur.

Inden der piskes æggehvider, skal De sørge for, at der ikke er noget fedt
eller æggeblomme på piskeriset eller i skålen.

Når De laver butterdej, er det bedst at bruge kolde ingredienser,
medmindre opskriften angiver noget andet.

tips om æltning af brød

vigtigt

Nedenstående maksimale mængder må aldrig overskrides, da
maskinen ellers vil blive overbelastet.

Hvis De hører, at maskinen sejtrækker, skal De slukke for den, fjerne
halvdelen af dejen og så ælte hver halvdel for sig.

Ingredienserne blandes bedst, hvis væsken kommes i først.

maksimale mængder

CHEF

MAJOR

butterdej

Melvægt: 680 g

Melvægt: 910 g

tyk gærdej

Melvægt: 1,36 kg

Melvægt: 1,5 kg

britisk type

Samlet vægt: 2,18 kg

Samlet vægt: 2,4 kg

blød gærdej

Melvægt: 1,3 kg

Melvægt: 2,6 kg

kontinental type

Samlet vægt: 2,5 kg

Samlet vægt: 5 kg

frugtkagedej

Samlet vægt: 2,72 kg

Samlet vægt: 4,55 kg

æggehvider

12 stk.

16 stk.

hastigheder 

K-spade

røring af fedtstof og sukker:

start på ‘min’ og sæt gradvist

hastigheden op til ‘max’.

piskning af æg i cremede blandinger:

4 – ‘max’.

iblanding af mel, frugt mv.:

‘min’ – 1.

småkagedej:

start på ‘min’ og sæt gradvist hastigheden op til ‘max’.

blanding af fedtstof i mel:

‘min’ – 2.

piskeris

Sæt gradvist hastigheden op til ‘max.’

dejkrog

Start på ‘min’ og sæt gradvist hastigheden op til 1.

vigtigt

Sørg for at der ikke er monteret et skålredskab eller et redskab ligger til
opbevaring i skålen, når der anvendes andre kraftudtag.

P

76

mixeren

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMC 010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"