Kenwood KMC 010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 81

Кухонные комбайны Kenwood KMC 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 204
Загружаем инструкцию
background image

opskrifter

Se vigtige tips om æltning af brød.

ingredienser

franskbrød 

blød dej af kontinental type

2,6 kg hvedemel

1,3 liter mælk

300 g sukker

450 g margarine

100 g frisk gær eller 50 g tørgær

6 æg, piskede

5 knsp salt

metode

1

Smelt margarinen i mælken og opvarm til 43˚C.

2

tørgær

(den type gær, som skal opløses): tilsæt gær og sukker til

mælken, og lad det i stå i 10 minutter, indtil det skummer.

frisk gær:

smuldres i melet og sukkeret tilsættes.

andre typer gær:

følg producentens brugsanvisning.

3

Hæld mælken op i skålen. Tilsæt de piskede æg og 2 kg hvedemel. 

4

Bland ingredienserne ved minimumhastigheden i 1 minut og derefter
endnu et minut ved hastighed 1. Skrab ingredienserne af skålens sider.

5

Tilsæt salt og resten af melet, og bland på minimal hastighed i 1 minut,
så på hastighed 1 i 2 - 3 minutter, indtil dejen er glat og ensartet.

6

Fyld nogle smurte forme, som kan rumme 450 g, halvt med dejen eller
form den til boller. Dejen dækkes til med et viskestykke og hæves på et
lunt sted til dobbelt størrelse.

7

Bages ved 200˚C i 20 - 25 minutter 

for brød

eller 15 minutter 

for boller

.

8

Når brødet er bagt, lyder det hult, når der bankes på undersiden.

Til ca. 10 brød

butterdej

ingredienser

450 g hvedemel, sigtet med salt

5 ml salt

225 g fedtstof (bland svinefedt med margarine lige fra køleskabet)

ca. 80 ml vand

tips

Rør ikke dejen for meget

metode

1

Kom melet i skålen. Det kolde fedtstof snittes groft og kommes i melet.

2

Rør på hastighed 1 indtil blandingen minder om brødkrummer. Stop før
blandingen bliver fedtet.

3

Tilsæt vandet og rør på minimal hastighed. Stop, så snart vandet er
iblandet.

4

Bages ved ca. 200˚C afhængig af fyldet.

pavlova

ingredienser

3 store æggehvider

175 g sukker

275 ml piskefløde

frisk frugt, f.eks. hindbær, jordbær, vindruer, kiwifrugt

metode

1

Pisk æggehviderne på en høj hastighed, indtil de er stive.

2

Mens piskeriset kører på hastighed 5, tilsættes sukkeret gradvist en
spiseskefuld ad gangen og piskes ind i mellem. 

3

Læg bagepapir på en bageplade. Kom marengsdejen på bagepapiret
med en ske, så den ligner en rede med en diameter på ca. 20 cm.

4

Sæt bagepladen i en ovn, forvarmet til 150°C, skru så omgående
temperaturen ned til 140°C og bag 1 time. Sluk for ovnen, men lad
marengsen afkøle i ovnen.

5

Når marengsen er klar til servering, trækkes bagepapiret af og anbringes
på et fad. Pisk fløden, indtil den er stiv, og fordel den så over
marengsen. Pynt med frugt. 

81

ingredienser

Denne mængde er til

Major modeller.

Til Chef modeller skal

mængderne halveres og

alt melet skal kommes i

på én gang.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMC 010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"