Kenwood KMC 010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Кухонные комбайны Kenwood KMC 010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 204
Загружаем инструкцию
background image

recipes 

continued

scrumptious chocolate cake

ingredients

225g (8oz) butter, softened

250g (9oz) caster sugar

4 eggs

5ml (1tsp) instant coffee dissolved in 15ml (1tbsp) hot water

30ml (2tbsp) milk

5ml (1tsp) almond essence

50g (2oz) ground almonds

100g (4oz) self raising flour

5ml (1tsp) baking powder

50g (2oz) unsweetened cocoa powder

method

1

Cream the butter and sugar on a low speed gradually increasing to a 
higher speed until the mixture is light and fluffy. Scrape down the bowl 
and beater.

2

Beat the eggs in a jug and whilst the mixer is operating on a high
speed, gradually add the egg a little at a time until incorporated. Switch
off and scrape down.

3

Incorporate the dissolved coffee, milk and almond essence on a low
speed. Add the ground almonds, sieved flour, baking powder and
cocoa. Mix on a low speed to incorporate.

4

Divide the mixture between two 20cm/8” cakes tins that have been
lined with greased greaseproof paper. Level the tops then bake at
180˚C/350˚F/Gas Mark 4 for approximately 30 minutes until springy to
the touch.

5

Turn out and cool on a wire rack.

chocolate mousseline filling

ingredients

275g (10oz) plain chocolate, broken into pieces

225ml (8 fl.oz.) double cream

method

1

Melt the chocolate by placing in a bowl over a pan of barely 
simmering water.

2

Whisk the cream starting on a low speed gradually increasing to a
higher speed until it forms soft peaks.

3

When the chocolate has melted remove the bowl from the heat and,
using a large spoon fold into the cream.

4

Spread the chocolate filling between the cooled cakes.

chilli marinade

Ingredients

200g (7oz) cold clear honey (refrigerated overnight)

1 green chilli (whole)

5ml (1 tsp) crunchy peanut butter

seasoning

method

1

Place all the ingredients into the mini chopper/mill.

2

Fit the attachment to the mixer and allow the ingredients to settle around
the blade.

3

Switch to pulse for 10 seconds.

4

Use as required.

12

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMC 010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"