Духовые шкафы Electrolux EOF5C50BZ - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Küpsetusplaat / Sügav pann:
Lükake ahjurest riiuliraami juhtsoonte vahele.
10. LISAFUNKTSIOONID
10.1 Jahutusventilaator
Seadme töö ajal lülitub jahutusventilaator
automaatselt sisse, et hoida seadme pinnad
jahedana. Kui lülitate seadme välja, siis
jätkab jahutusventilaator töötamist kuni
seadme mahajahtumiseni.
10.2 Turvatermostaat
Ahju vale kasutamine või katkised osad
võivad põhjustada ohtlikku ülekuumenemist.
Selle ärahoidmiseks on ahjul olemas
ohutustermostaat, mis katkestab
toitevarustuse. Ahi lülitub uuesti automaatselt
sisse, kui temperatuur on langenud.
11. VIHJEID JA NÄPUNÄITEID
Vt ohutust käsitlevaid peatükke.
11.1 Soovitused
söögivalmistamiseks
Ahjus on neli tasandit.
Ahjutasandeid loetakse altpoolt üles.
Teie ahi võib küpsetada või praadida
erinevalt teie eelmisest ahjust.
Kookide küpsetamine
Ärge avage ahjuust enne, kui 3/4
toiduvalmistamisajast on möödunud.
Kui kasutate korraga kaht küpsetusplaati,
jätke nende vahele üks tasand tühjaks.
Leivaküpsetamiseks sobib vaiketemperatuuril
kõige paremini funktsioon Ülemine + alumine
kuumutus (Ülemine/alumine kuumutus).
Liha ja kala valmistamine
Kasutage väga rasvase toidu korral sügavat
panni, et ahjule ei tekiks plekke, mis võivad
olla püsivad.
Enne lahtilõikamist laske lihal ligikaudu 15
minutit seista, et mahlad välja ei nõrguks.
Liigse suitsu vältimiseks ahjus praadimise
ajal lisage sügavale pannile veidi vett. Suitsu
kondenseerumise vältimiseks lisage vett,
niipea kui see on kuivanud.
Toiduvalmistamisajad
Toiduvalmistamisajad sõltuvad toidu tüübist,
konsistentsist ja mahust.
Algul jälgige toiduvalmistamise ajal ahju tööd
Leidke selle seadme kasutamisel oma
toiduvalmistamisnõude, retseptide ja koguste
kohta parimad seadistused (kuumuse
seadistus, toiduvalmistamisaeg jne).
11.2 Niiske küpsetus pöördõhuga – soovitatavad lisatarvikud
Kasutage tumedaid ja mittepeegeldava pinnaga nõusid. Need tõmbavad kuumust paremini
sisse kui heledad ja peegelduvad pinnad.
76 EESTI
Содержание
- 261 Общая безопасность
- 262 УКАЗАНИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТИ
- 263 Подключение к электросети
- 264 Внутреннее освещение
- 267 для гриля; Утапливаемые ручки; ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Перед первым использованием
- 268 ЕЖЕДНЕВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ; Способ настройки Режим
- 269 Влажная конвекция
- 271 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ; Установка принадлежностей; ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ФУНКЦИИ; Вентилятор охлаждения
- 272 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ; приготовлению; Приготовление мяса и рыбы; Влажная конвекция — рекомендуемые аксессуары
- 273 Влажная конвекция
- 274 Информация для испытательных организаций
- 275 Примечание по очистке
- 276 противней/каталитические
- 277 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 279 Замена лампы освещения; Задняя лампа; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; Данные о техническом обслуживании
- 280 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Технические данные; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Информация об изделии и технические характеристики изделия
- 281 Экономия электроэнергии; вентилятора; ОХРАНА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)