Bosch MMB66G5M - Инструкция по эксплуатации - Страница 84

Блендеры Bosch MMB66G5M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

84

Recept

sv

Vindruvssmoothie

250 g gröna vindruvor

25 g babyspenat

100 g fryst banan skuren i bitar

200 ml kallt grönt te (lämpligt för barn)

■ Häll lite av teet i mixerbägaren.

■ Fyll vindruvorna, spenaten och banan-

bitarna i smoothie-insatsen och häll på 

resten av teet.

■ Tryck på snabbvalsknappen 

U

 eller på 

High Speed

.

eller

■ Mixa med högsta varvtal tills smoothien 

är färdig.

Tips:

 Det här receptet lyckas också bra 

med smoothieinsatsen. 

Saftpudding

400 g frukt (urkärnade körsbär, 

hallon, vinbär, jordgubbar, 

björnbär)

100 ml körsbärssaft

100 ml rödvin

80 g socker

1 pkt vaniljsocker

2 msk citronsaft

1 knivsudd nejlikor (malda)

1 krm kanel (mald)

8 gelatinblad

■ Blötlägg gelatinet ca 10 min i kallt 

vatten.

■ Koka upp alla ingredienser 

(utom gelatinet).

■ Krama vattnet ur gelatinet och smält det 

i mikrovågsugn, koka inte.

■ Mixa de heta frukterna och gelatinet 

med lågt varvtal ca 1 minut.

■ Häll upp saftpudding i små skålar 

sköljda i kallt vatten och ställ dem kallt.

Tips:

 Saftpuddingen smakar bra tillsam-

mans med vispad grädde eller vaniljsås.

Basilika-pesto

10 g pinjenötskärnor

3 g vitlök

5 g salt

40 g parmesanost

10 g färsk basilika

70 g olivolja

■ Lägg pinjenötskärnor, vitlök, salt och 

parmesanost i glasbehållaren och lås 

den med knivhållaren.

■ Finfördela i läge Pulse i 15 sekunder.

■ Tillsätt basilika och olivolja och blanda 

allt i 10 sekunder i läge Pulse.

Pumpasoppa

600 g pumpa med gult fruktkött

200 g potatis

1 l grönsaksbuljong

2 gul lök

2 vitlöksklyftor

mald peppar och salt

30 g smör

2 matskedar olivolja extra vergine

5-6 basilikablad

2-3 salviablad

1 persiljekvist

1 timjankvist

1 mejramkvist

¼ tesked mald kanel

riven parmesan efter tycke och smak

■ Skiva pumpan, avlägsna skalet och 

kärnorna. Skär pumpan i mindre bitar.

■ Skala potatisarna och skär även dem i 

mindre bitar.

■ Skala den gula löken, finhacka den och 

bryn den lätt i en stekpanna med smör, 

olivolja och hackad vitlök.

■ Tillsätt pumpa- och potatisbitarna och 

låt dem koka under omrörning tills de 

är mjuka. Tillsätt grönsaksbuljongen så 

småningom och lägg i örterna som du 

först bundit ihop till en liten bukett.

■ Låt sjuda under omkring 25-30 minuter 

på svag värme och tillsätt vid behov 

ytterligare buljong.

■ Ta ut örtbuketten.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB66G5M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"