Винные шкафы Gaggenau IK 366-251 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

01_Gagg_Mag_TXT 18/5/07 10:32 AM Page 47
C
M
Y
CM
MY
CY CMY
K
The 200 Series of hobs
– The VK 230 steam* cooker, right front. Steam on
two levels. Cook without pressure, boil without
burning.
– The VL 041 hob* extractor. The ventilation system
built into the cooking range, discreet, simple perfec-
tion.
– The VI 230 induction* hob. Electric cooking with the
convenience of gas. The pan detection and
switch-off function delivers precisely the heat you
want.
– The VF 230 deep fryer*. Oil temperatures precisely
regulated from 135 to 190
°
C. For continuous opera-
tion.
Another example of the scope of the built-in
appliances in the 200 Series. Great versatility within
compact dimensions. The steam cooker and the
induction* hob are among the most technically
advanced on the market. Featuring induction tech-
niques straight from the professional kitchen, and
Asian-style steam-cooking, complemented with a
touch of western know-how. Finished in shot-blasted
aluminium. Further details in the catalogue section
from page 110. The features marked with an * are
explained in “The A–Z of Gaggenau hobs” from
page 52.
47
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)