Винные шкафы Gaggenau IK 366-251 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

01_Gagg_Mag_TXT 18/5/07 10:27 AM Page 19
C
M
Y
CM
MY
CY CMY
K
The EB 260 oven
– The classic oven. Capacity to spare, with every
Gaggenau feature: the door swings open to the side*,
69 litre cavity. Special accessories include a cast*
roaster and baking* stone, both with separate heat-
ing elements.
– Technical perfection: nine heating modes, full
electronic control allowing precise temperature*
regulation, pyrolytic* self-cleaning.
– Front in glass-faced aluminium presenting a stylish
face to the world. Perfect when teamed up with the
steam oven and the built-in appliances from the
200 Series.
60 cm across. Thanks to a variety of heating
systems, the universal oven for all types of world
cuisine. Automatic cooking timer. Technical refine-
ments that let you give free rein to your culinary
imagination. Further details in the catalogue section,
from page 96. The features marked with an * are
explained in “The A–Z of Gaggenau ovens”, from
page 26.
The large heated cast*
roaster is also perfect
for browning.
The baking* stone,
featuring its own
heating* element,
ensures your bread
and pizza turn out
like those the
professionals make.
19
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)