Gaggenau IK 366-251 - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Винные шкафы Gaggenau IK 366-251 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

01_Gagg_Mag_TXT 18/5/07 10:27 AM Page 40 

C

M

Y

CM

MY

CY CMY

K

The new 400 built-in hob Series

– The VP 421 teppan yaki*, right front. Grill, fry and

cook in the Japanese tradition, with a choice of

temperatures for two separate zones, so you can

grill and warm using all or just half the surface, for

instance. Smooth, tempered chrome grill surface.

Stops burning.

– The VL 431/430 direct extractor: Gaggenau’s raises

the bar in extractor technology, perfectly integrated

into the new series. See page 62.

– The VI 411 induction wok*. Super quick cooking

for results that are done to a turn, a perfect match

for any size of pan. Delivering up to 3500 W. Shown

here with the removable support for the traditional

round-bottomed wok.

– The VI 421 2 burner induction hob offers the latest

heat transmission technology with optimum energy

utilisation. Functionality delivered with versatility.

(not pictured)

– The VF 411 deep fryer*. Precise electronic oil tem-

perature regulation from 135 to 190

°

C, designed for

continuous operation. Provides just the right tem-

perature for any kind of deep-fried food.

International cuisine delivered to your kitchen.

Take the induction wok*: with the newest energy

transfer technology, long since indispensable in the

restaurant world. Extremely fast, highly effective

and very economical. Heat exactly where you want

it, for just as long as you need it. You can’t see it, but

hearing (not to mention enjoying the aromas) is

believing. Further details in the catalogue section,

from page 110. The features marked with an * are

explained in “The A–Z of Gaggenau hobs”, from

page 52.

The stainless steel

cover protects the

surface, and maintains

the beautiful lines of

the series.

40

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau IK 366-251?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"