Gaggenau IK 366-251 - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Винные шкафы Gaggenau IK 366-251 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

01_Gagg_Mag_TXT 18/5/07 10:27 AM Page 26 

C

M

Y

CM

MY

CY CMY

K

Air cleaning catalyst

 

It is not normally possible to

build air extraction outlets into ovens, for technical

reasons, and Gaggenau is the first manufacturer

to produce a built-in air cleaning system for ovens.

With this system, the air is cleaned of grease and

odour particles by a catalytic converter. The catalytic

converter is self-regenerating and therefore has a

virtually unlimited service life.

Automatic boiling point detection

 The combination

steam and hot-air oven automatically determines

boiling temperature, which is dependent on the

geographical position (height above sea level).

Automatic weight feature

 

An extremely convenient

programming option for microwaves, which allows

the weight of up to 10 dishes to be entered. The

appliance then automatically determines the heating

method, power setting and cooking time, guarantee-

ing the best results for both cooking and defrosting.

Autopyrolysis

 

See Pyrolytic self-cleaning.

Baking stone

 

This oven accessory instantly turns

your kitchen into a bread or pizza bakery. The baking

stone is heated by a heating element of the same

type used to heat the cast roaster. Selectable tem-

peratures of up to 300

°

C are perfect for baking

loaves, rolls or pizzas. (Optional accessory)

Cast roaster for ovens

 

This large-volume roasting

pan that is only found in Gaggenau’s 200 Series

ovens (EB 295/290/260) is heated by its own heating

element, which is supplied separately and plugs into

a socket in the oven’s interior. As heat is transferred

directly from the heating element to the roaster, both

initial high and subsequent lower roasting tempera-

tures are exact. Meat can be briefly seared with the

lid off in the initial stage. This is the only roaster with

which you can specify the initial searing temperature.

No oil or fat burns at 190

°

C, so meat does not brown

at this temperature and, with the lid on, cooking can

continue without the need for a further appliance.

If the oven door is opened, the output of the heating

element automatically increases for a short time,

to compensate for any fluctuation in temperature.

The roaster is made of non-stick coated cast alu-

minium and is easy to clean. (Optional accessory)

The A–Z of Gaggenau ovens

26

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau IK 366-251?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"