Винные шкафы Gaggenau IK 366-251 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

01_Gagg_Mag_TXT 18/5/07 10:27 AM Page 17
C
M
Y
CM
MY
CY CMY
K
The ED 220/230 CombiSteam oven
– The best and gentlest cooking method of all:
Steam, generated without pressure. For dishes that
retain their vitamin content. We’ve taken the idea
from Asian cuisine, and given it our high tech touch.
Three-level cooking means that flavours don’t trans-
fer between dishes.
– Combined with hot air, steam opens up all kinds
of possibilities: steaming, baking, simmering, brais-
ing, reheating, and juicing. For perfect results every
time – making a speciality of perfect texture, perfect
flavour.
– Revolutionary design. Quality shows, even on the
outside. Glass-fronted to give you the full picture.
Available in aluminium.
Typically Gaggenau: side*-opening door, super-
fine temperature adjustment from 30
°
C to 230
°
C,
with humidity at 100, 80, 60 or 30%, to combine as
you wish: for any cooking method you could desire.
Or dehumidify to 0%, for really dry cooking. Steam
fish like the professionals do, at low* temperatures.
With the CombiSteam* system, meat remains suc-
culently tender, while the surface browns and crisps
to perfection. Use hot air by itself, ideal for short crust
pastry and pies. Core temperature* sensor. Stainless*
steel cavity. No limitations to your cooking time, as
steam is replenished through a direct connection to
the water* pipe. Including a water inlet and outlet.
Available in 60cm (ED220) and 70cm (ED230) widths.
Further details in the catalogue section, from page
96. The features marked with an * are explained in
“The A–Z of Gaggenau ovens”, from page 26.
The large digital
display shows the
combination of
temperature and
humidity selected.
The core temperature*
probe automatically
switches off the appli-
ance when the centre
of what you are cook-
ing is perfectly done.
17
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)