Profi Cook PC-VK 1146 - Инструкция по эксплуатации - Страница 37

Вакуумные упаковщики Profi Cook PC-VK 1146 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 66
Загружаем инструкцию
background image

PC-VK1146_IM 

02.11.17

37

That allows you to portion and pack a variety of food and 

ready meals as desired.
Even hard food, such as nuts or beans, as well as non-food 

items that need to be protected from humidity, may be sealed. 

Not to forget coins or silver jewellery, or clothes and matches 

for the next boat trip.
The following regulations and notes will help you, espe-

cially if you have never used a vacuum sealer before.
•  Wash your hands and clean the accessories beforehand.

•  The sealing bag should be approx. 8 cm longer than the 

items to be sealed. 

•  Do you have loose items, such as herbs, and want to cut 

and reseal the bag? Calculate extra material of approx. 

2 cm.

•  Calculate another extra 5 cm, if you want to freeze the 

items afterwards, because aqueous liquids might expand 

when subjected to low temperature.

•  Only use textured foils for creating a vacuum. Such as 

ribbed, honey-comb or diamond texture.

•  Keep the area around the sealing seam dry and clean. 

Avoid creasing. The seam at these spots might otherwise 

become permeable!

•  The appliance features a short-time operation and 

needs to cool down one minute before sealing the next 

bag.

•  When peeled beforehand, fruits and vegetables last 

longer.

•  Cabbage, such as broccoli and cauliflower, must be 

blanched beforehand, as they release gas when inside 

the packaging.

•  Different items, such as meat, may contain humidity. 

Place such items together with a kitchen paper towel 

inside the bag.

•  If sharp edges are likely to damage the bag (e. g. bones), 

wrap such items in kitchen paper beforehand.

•  Liquids in the bag may only be sealed but not vacu-

um-sealed, because liquid could be sucked in. For that, 

squeeze out the air first.

•  Liquids could be sucked in by the vacuum pump. When 

sealing liquids, use the SEAL function only.

•  Once food has been packaged, it is to be frozen or stored 

at a cool place.

•  Use waxed or greaseproof paper to separate items that 

are likely to stick to each other when frozen.

•  Place food, that is to be frozen, into the freezer immedi-

ately after it has been packaged. If necessary, use shock-

freeze function.

•  Do you want to freeze liquid food, such as soup, in a vac-

uum bag? Freeze the liquid inside a bow. Then remove 

the bowl and seal the frozen item inside a bag.

•  Do you want to re-open the bag again? Use scissors to 

cut along the sealing seam.

•  You may heat the bags in a pot. But do not exceed tem-

peratures of 80 °C.

•  If you want to heat the bags inside the micro-wave, please 

note:
-  Most liquids expand when being heated. Use a folk to 

pierce the bag beforehand.

-  Place the bag into a microwave-safe bowl or con-

tainer.

-  Heat the bag, using a maximum of 50 % microwave 

power.

-  Only heat the bag to low or medium temperature.

-  Never heat using grill or convection function.

•  Dispose of bags that were used for storing raw meat, fish 

or greasy stuff. You may wash other bags by hand and 

re-use.

Bags are available in sizes of 22 x 30 cm or 28 x 40 cm.
Foil rolls are available in the size 28 x 600 cm.

Table – Standard preservation values

Storage

Food

Storage temperature Common storage Vacuum-sealed

Cooled

Raw meat

5 ± 3 °C

2 ~ 3 days

8 ~ 9 days

Fresh fish or seafood

5 ± 3 °C

1 ~ 3 days

4 ~ 5 days

Cooked meat

5 ± 3 °C

4 ~ 6 days

10 ~ 14 days

Vegetables

5 ± 3 °C

3 ~ 5 days

7 ~ 10 days

Fruits

5 ± 3 °C

5 ~ 7 days

14 ~ 20 days

Eggs

5 ± 3 °C

10 ~ 15 days

30 ~ 50 days

Frozen

Meat

- 16 ~ - 20 °C

3 ~ 5  months

> 12  months

Fish / Seafood

- 16 ~ - 20 °C

3 ~ 5  months

> 12  months

  NOTE:

The values in the table are for reference only. The actual 

storage life depends on the food quality.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Profi Cook PC-VK 1146?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"