Вакуумные упаковщики Fulgor Milano FCLVSD 150 TC - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN
1
1 - Safety precautions and warnings
INDEX
PAGE
1- Safety precautions and warnings
1
Intended use
1
Children
2
Technical safety
2
Correct use
3
Cleaning and maintenance
3
2 - Recommendations for protecting the
environment
4
3 - Description of the packaging machine
5
4 - Control panel
6
5 - Before using the vacuum drawer
7
Preliminary cleaning of the vacuum chamber
and the lid
7
6 - Creating vacuum in bags
8
7 - Creating vacuum in containers
11
Containers in tray
11
External containers
13
8 - Chef sous vide” cycle
15
9 - After use
17
INDEX
PAGE
10 - Cleaning and maintenance
17
External cleaning
17
Cleaning the tray
17
Cleaning the sealing bar
17
External vacuum adapter cleaning
17
11 - Pump oil drying cycle
18
12 - Drying cycle
18
13 - Troubleshooting
19
14 - Installation
22
Safety instructions
22
Foreword
22
Plate data
23
Packing list
24
Built-in measurements
25
Unpacking
26
Assembly and installation
26
Front panel adjustment
29
Electrical connection
29
15 - Technical data
29
IMPORTANT
• This product complies with current safety
regulations. Improper use can in any case cause
personal injury and/or damage to property.
• This manual is an integral part of the product
and supplies all indications necessary for
correct installation, use and maintenance of the
appliance to avoid the dangers that could cause
personal injury and/or damage to property. The
manufacturer is not liable for damage resulting
from failure to comply with these instructions.
• The user and installer must read this manual
carefully and always make reference to it.
Moreover, it must be kept in a place that is
known and easily accessible and must also be
delivered to any future users.
Intended use
• This equipment is designed exclusively for
domestic use, in ambient temperatures from 15
to 35° C.
• It must not be used in outdoor environments.
• The appliance is only intended for the use for
which it was designed, i.e. for vacuum packing
foodstuffs.
• All other use must be considered improper and
potentially dangerous.
• Under no circumstances place live foods (shellfish
and animals in general, etc.) under vacuum.
• This appliance is not suitable for use by persons
with reduced physical, sensorial and mental
capacities, or unskilled persons, unless they are
supervised and trained regarding use of the
appliance by a person responsible for their safety.
Such persons may only use the appliance without
supervision if it has been explained to them
how to proceed and if they are able to do so in
complete safety. It is important that they are able
Содержание
- 153 - Указания по безопасности и меры предосторожности; ВНИМАНИЕ
- 156 - Советы по охране окружающей среды
- 158 - Панель управления
- 159 - Перед использованиемящик для вакуумной упаковки; Предварительная очистка вакуумной
- 160 - Создание разрежения в пакетах
- 163 - Создание разрежения в контейнерах; Размещение контейнеров в емкости
- 165 Контейнеры, размещаемые снаружи
- 167 - Цикл “chef sous vide”
- 169 Очистка наружных поверхностей
- 170 1 - Цикл осушения масла насоса
- 171 3 - Поиск неисправностей
- 174 Вводная часть
- 175 Идентификационная табличка
- 176 Упаковочный лист
- 177 Размеры для встраивания
- 178 Снятие упаковки; Сборка и установка
- 181 5 - Технические данные; Регулировка фронтальной панели
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)