Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Плита Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

32 

 

The  meat  is  ready  when  the  temperature  set  on  the  right  hand  side  of  the  clock 

fascia is reached and the oven then switches off.  

 

Foods suitable for use with the probe are large joints of boneless meat or joints that 

have  been  deboned  &  stuffed  eg.  topside  of  beef,  pork  fillet.  deboned  leg  of 

lamb/pork. 

 

 

It is important that:  

-  Meat should be as close to room temperature as possible.  

-  The probe is inserted into the centre of the joint of meat to give accurate results. 

Once in the centre of the meat it is cooked to the temperature selected on the clock 

fascia panel.  

 

If  the  probe  is  not  fully  inserted  to  the  centre  of  the  meat,  the  desired  cooking 

temperature may not be reached.  

 

To use:  

    

1

  Remove  the  probe  part  cover  on t he  left  hand  side  of  the  oven   a nd  insert  the 

short metal end of the probe.  

    

2

 Then place the meat in the roasting tin on the 2nd shelf from the base of the oven 

and  insert  the  long  end  of  the  probe  into  the  thickest  part  of  the  meat  towards  the 

centre. Make sure the rubber probe cable is not trapped in the door, or touching the 

oven  shelf  as  this  could  affect  the  results.  Any  slack  in  the  cable  should  rest  in  the 

roasting tin.  

   

3

  When  both  temperatures  on  the  display  reach  the  temperature  set,  the  oven  will 

switch off.    

 

   

Below  there  is  a c hart  to  be us ed  as  a gui deline.  Meat  cooked  this  way  must  not 

exceed 2.5kg in weight and should be left at room temperature for a couple of hours 

before cooking. 

   The probe is best used for red meats and pork, as suggested by the guideline 

   temperatures below. It is not recommended to cook poultry using the probe.  

 

Cut of meat                        Preferred result                Suggested core temp                             

Topside of beef                   Medium rare 

 

              63°C                                  

Topside of beef                   Medium                                          70°C 
Deboned leg of lamb           Medium pink                                  69°C                                                                               
Deboned leg of pork           Cooked through not pink                85°C minimum temp 

 

-  The meat does not need to rest before carving as it is cooked at a lower              

                                       temperature than roasting.  

 

Important

  

DO NOT LEAVE THE PROBE IN THE OVEN CAVITY WHEN NOT IN USE. 

 

Reset 

To reset the cooking tools (delay / cooking time and probe) 

bring both knobs on the  

zero position “0”. 

 

 

 

 

OVEN TEMPERATURE GUIDE 

 

Selecting the correct cooking temperature  

The  centre  of  each  number  should  be  In  line

 

with  the  central  dot  icon  on  the  fascia.  When  using  the  'True 

Fan' or the 'Pizza' function, select a temperature 20°C lower than your recipe states. Most recipes are written 

for the conventional, but, more recently, magazines, food packaging and cook books have started to add the 

required  Fan  temperature,  usually  in  brackets.  There  are  4 s helf  positions  –  1  is  the  lowest  and 4 i s  the 

highest near to the grill. 

 

If cooking one dish use shelf position 2, if cooking more than one tray depending on the height of the tray or 

food it is suggested to cook on shelf positions 1 & 3.  

 

 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"