Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Плита Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

26 

 

reduced. A detachable grill pan handle is supplied for removing the hot tray. 

 

Both the Fan Assisted Grill and Conventional Grill functions are designed to be used 

with the oven door closed. This ensures efficient preheating and even cooking. Use 

conventional grill at 150°C max setting and or fan forced grill at 175°C max setting. 

 

When  grilling,  always  pre-heat  the  grill  element  for  5  minutes  before  introducing 

food. It is recommended that the grill pan is always removed from the oven when not 

in  use,  as  air  flow  around  the  oven  can  be  impaired.  The  grill  should  be  used  with 

the oven  door closed. Use  the Fan  Assisted Grill function for thicker pieces of meat 

and when cooking high water content foods to reduce condensation.  

 

Always use oven gloves when handling the grill pan and turning food. Do not line the 

grill  pan  with  aluminium  foil,  this  can  cause  damage  to  the  enamel  coating  and  the 

grill elements.  

At the end of cooking remove the grill pan for cleaning. If high fat content foods have 

been prepared, leave the grill turned on at a maximum temperature for 5 minutes to 

clean the grill element.  

 

Grill Pan

                                       it will block the flow of hot air. This can cause hot spots and could damage the grill  

                         The grill pan should be removed from the oven when not required. If left in the oven   

                                       pan and the oven interior. When using in 60cm and 90cm ovens the grill pan can  

                                       be used in the top two shelf positions for grilling, or in the bottom two shelf positions  

                                       for roasting. When using the grill pan for roasting, the 'True Fan' function should be   

                                       used.  

 

When using in 30cm or 40cm ovens the grill pan should only be used in conjunction 

with  the  grill  (in  the  top  two  shelf  positions)  or  for  the  rotisserie  (in  the  bottom  shelf 

position). 

 

Fan assisted grilling  

Food 

Grill setting 

Cooking time 

Chicken places 

175°C 

30 minutes 

Burgers 

175°C 

18 minutes 

Fish fillets 

175°C 

10-15 minutes 

Lamb chops 

175°C 

15 minutes 

Gammon steaks 

175°C 

15 minutes 

Chicken breasta 

175°C 

30 minutes 

Pork chops 

175°C 

25 minutes 

 

These  times  are  purely  advisory  and w ill  depend  on  the  size  and  cut  of  the  food.  

Please  ensure  foods  are  cooked  through  before  serving  (pork,  fish  and  chicken  in 

particular).  

 

Using the grill or fan       For even grilling it is important to preheat the grill before introducing the food. This   

grill functions

 door remain closed for safety and efficiency when using this function. The separate     

                       will ensure good sealing and even browning of the food. It is recommended that the  

 grill compartment can be used with the door open if preferred, for short grilling      

 periods (e.g. up to 15 minutes).  

 

Aluminium foil should not be used to line the oven cavity or grill pan. This can cause 

overheating, buckling and cracking of the enamel surfaces. 

 

Using the rotisserie        Warning: The maximum weight for the rotisserie is 3.5 kg. 

(secondary oven            

1

 Place the grill pan in the bottom shelf position to catch any drips.  

TOP model

                                          back of the oven.  

)

                   

2

 Place the wire support shelf into the oven so that it sits level with the hole at the 

3

 Pre-heat the oven. A temperature of 220

0

 C is recommended.  

4

 Place one of the forks onto the spit and tighten the thumbscrew. 

5

 Skewer the meat with the spit, ensuring that the fork firmly pierces and holds the   

   

meat. When cooking poultry, aim for the bone area under the breast.  

6

 Fit the second fork, again ensuring that the meat is firmly pierced. For poultry, the 

fork  should  enter  just  below  the  thighs.  Tighten  the  thumbscrew  into  place.  Ensure 

that  the  food  is  well  balanced  to  avoid  stress  on  the  motor  drive.  The  maximum 

weight bearing of the spit is 3.5kg. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO90 6 MFE S ROT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"