Ariete 911 - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Пароварки Ariete 911 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

E N

- 13 -

RECOMMENDED STEAMING TIMES

Cook  the  following  foods  by  using  the  cold  appliance.  Fill  the  cold  water  tank,  add  the  ingredients 

and set the timer according to the table.

Food (fresh)

Remarks

Time (minutes)

Broccoli

Cut into pieces/inflorescences of 1-2 cm.

13-15

Green beans

Put on the basket bottom.

13-15

Carrots

Cut into slices of about 0.5 cm thickness.

17-19

Cabbage  (savoy  cab-

bage)

Break or cut in pieces.

11-13

Asparagus

Put on the basket bottom.

11-13

Zucchine

Cut into slices of about 0.5 cm thickness.

9-11

Brussel sprouts

Whole (about 2 cm diameter)

13-15

Cauliflower

Cut into pieces of 1-2 cm.

15-17

Sweet corn

Whole, on the cob

17-21

Potatoes

New  potatoes  or  common  potatoes  cut  into  pieces 

of 1-2 cm.

21-23

The following foods must be cooked when the appliance starts producing steam. Add the ingredients 

to the basket(s) and cover with the lid but do not put the baskets on the tray until there is stem pro-

duction any longer. After having started the steam cooking, put the basket(s) with care with the food 

on the tray using oven gloves or similar and start the timer.

Food (fresh)

Remarks

Time (minutes)

Boiled egg

Soft / Medium / Hard / Well cooked

5-6/7-8/9-10

/11-12

Poached egg

Put into a ramekin or a small plate.

5-6

Chicken breast

Fan or cut into cubes of 1-2 cm.

12-14

Salmon/fish fillets

Cod, haddock, etc.

7-9

White flatfish

Plaice, sole, pangasius, etc.

3-4

Fish in slices

Tuna, swordfish, etc.

7-9

Mussels

Mix halfway through cooking.

8-10

Royal shrimps

Remove  shells.  Steam  for  2-3  minutes  or  until  shrimps  are  completely 

cooked. Mix halfway through cooking.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ariete 911?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"