Пароварки Ariete 911 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

E N
- 13 -
RECOMMENDED STEAMING TIMES
Cook the following foods by using the cold appliance. Fill the cold water tank, add the ingredients
and set the timer according to the table.
Food (fresh)
Remarks
Time (minutes)
Broccoli
Cut into pieces/inflorescences of 1-2 cm.
13-15
Green beans
Put on the basket bottom.
13-15
Carrots
Cut into slices of about 0.5 cm thickness.
17-19
Cabbage (savoy cab-
bage)
Break or cut in pieces.
11-13
Asparagus
Put on the basket bottom.
11-13
Zucchine
Cut into slices of about 0.5 cm thickness.
9-11
Brussel sprouts
Whole (about 2 cm diameter)
13-15
Cauliflower
Cut into pieces of 1-2 cm.
15-17
Sweet corn
Whole, on the cob
17-21
Potatoes
New potatoes or common potatoes cut into pieces
of 1-2 cm.
21-23
The following foods must be cooked when the appliance starts producing steam. Add the ingredients
to the basket(s) and cover with the lid but do not put the baskets on the tray until there is stem pro-
duction any longer. After having started the steam cooking, put the basket(s) with care with the food
on the tray using oven gloves or similar and start the timer.
Food (fresh)
Remarks
Time (minutes)
Boiled egg
Soft / Medium / Hard / Well cooked
5-6/7-8/9-10
/11-12
Poached egg
Put into a ramekin or a small plate.
5-6
Chicken breast
Fan or cut into cubes of 1-2 cm.
12-14
Salmon/fish fillets
Cod, haddock, etc.
7-9
White flatfish
Plaice, sole, pangasius, etc.
3-4
Fish in slices
Tuna, swordfish, etc.
7-9
Mussels
Mix halfway through cooking.
8-10
Royal shrimps
Remove shells. Steam for 2-3 minutes or until shrimps are completely
cooked. Mix halfway through cooking.
Содержание
- 60 СОХРАНИТЬ ИНСТРУКЦИЮ; СБОРКА ПРИБОРА
- 61 большинства продуктов.; ИНСТРУКЦИЯ ПО ПРИМЕНЕНИЮ; - По окончании варки выньте вилку из розетки.; КАК ПРИГОТОВИТЬ РИС; требуемое время приготовления.
- 62 ства и личного вкуса.; ВОДА В БАКЕ ЗАКОНЧИЛАСЬ; достигнет «0» и не выключится.; РЕКОМЕНДАЦИИ, СОВЕТЫ И ПИЩЕВАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ; c) Оставьте некоторое пространство между кусками пищи
- 63 ЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ; вручную теплой водой и нейтральным моющим средством.
- 64 РЕКОМЕНДУЕМОЕ ВРЕМЯ ВАРКИ НА ПАРУ