Кухонные комбайны Philips HR7727 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

• Putotåja zobrati ir ¬oti viegli noñemami un
tîråmi (27. un 28. zîm.).
• Apstrådåjot daΩus produktus, tie var
nedaudz kråsot piederumu virsmu. Tas nav
kaitîgi; parasti péc kåda laika kråsojums
pazüd.
• Aptiniet elektrîbas vadu (neizmantoto da¬u)
ap tam îpaßi paredzéto spoli ierîces
aizmuguré (29. zîm.).
106
27
2
1
3
28
29
Åboli, burkåni, selerija
- ß˚éléßana/rîvéßana
Rîvmaize
- kapåßana
Sviesta kréms
(
crème au beurre
)
Siers
(Parmezånas)
- rîvéßana
Siers
(Goudas)
- rîvéßana
Íokolåde
- kapåßana
500 g
100 g
300 g
200 g
200 g
200 g
2 / M
2
2
2
1
2 / M
Sagrieziet aug¬us/dårzeñus gabalos, kas ietilpst iepildes atveré. Piepildiet
atveri un rîvéjiet, viegli spieΩot bîdni lejup.
Izmantojiet sausu, drupanu maizi.
Izmantojiet mîkstu sviestu gaisîgåkam gala iznåkumam.
Izmantojiet (Parmezånas) sieru bez miziñas. Sagrieziet gabaliños, kas
ietilpst iepildes atveré.
Sagrieziet sieru gabaliños, kas ietilpst produktu iepildes atveré. Viegli
spiediet lejup ar bîdni.
Izmantojiet cietu ßokolådi bez pildîjuma. Salauziet 2 cm lielos gabaliños.
Pirmås påris sekundes izmantojiet momentreΩîmu un tad pårslédziet
maksimålo åtrumu ¬oti smalkai sakapåßanai.
Salåti, svaigi dårzeñi
‰dienu pårklåßana,
gratinéti édieni
Deserts, saldie édieni,
garnéjums
Garnéßana, zupas,
mérces, gratinéti
édieni.
Mérces, picas, gratinéti
édieni, karstie édieni
Garnéßana, pudiñß,
mérces, krémi, u.c.
konditoreja
≠
£
£
≠
≠
£
Apstrådåjamie
Maks.
Åtruma Piederums
Norådîjumi
Pielietojums
produkti
daudzums
reΩîms
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











