Кухонные комбайны Philips HR7638 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1 9
B
Chop the carrots, gherkins, cauliflower, green
herbs, celery stalks and celeriac fine. Mix in the
mayonnaise and quark carefully and season to
taste with pepper and salt.
Spanish cabbage salad
P
- 1 small red cabbage
- 2 red onions
- 1 fennel
- 1 apple
- juice of one orange and 2 tbsp red wine
vinegar
- 1 tbsp mustard
B
Mix the juice, mustard and vinegar. Slice the
cabbage, onions, fennel and apple at speed 1.
B
Combine the ingredients in a salad bowl.
Sponge cake
P
- 4 eggs
- 30ml of water (35
c
C)
- 1 pinch of salt
- 150g sugar
- 1 sachet vanilla sugar
- 150g sieved flour
- 3g baking powder
B
Beat the eggs and the water for approx.
2 minutes. Gradually add the sugar, the vanilla
sugar and the salt and mix for approx. 1 minute.
The mixture should leave a trail when you lift
E N G L I S H
B
Soak the gelatine in plenty of water.
B
Chop the chives and onions in the food processor
using the pulse function.
B
Remove the bones and the skin from the salmon.
B
Add salt, cayenne pepper, lemon juice, salmon
and the liquid from the tin to the chopped chives
and onion and puree the ingredients at speed 2.
B
Put the puree in a bowl.
B
Boil a small quantity of water and dissolve the
gelatine in it.
B
Stir the gelatine solution through the salmon
puree.
B
Put the emulsifying disc in the bowl and whip the
cream by pressing the pulse button for about
15 seconds.
B
Fold the whipped cream into the salmon puree
with a wooden spoon.
B
Turn the mousse out onto a dish, cover it and chill
it in the refrigerator for a few hours.
B
Garnish the mousse with some watercress.
Sandwich spread
P
- 2 small carrots in pieces
- 2-3 gherkins in pieces
- 75g cauliflower in pieces
- 75g celeriac in pieces
- green herbs (parsley, dill, tarragon, celery stalks
in pieces)
- 100g mayonnaise
- 100g quark
- salt
- pepper
Содержание
- 36 Р У С С К И Й; Введение; Включите электроприбор повторно.; Внимание
- 38 Как пользоваться электроприбором; Чаша; Встроенная блокировка; Загрузочный бункер и толкатель
- 39 Установите чашу на блок.; Полезные советы
- 40 Снимите с чаши крышку.; Насадка для замешивания теста
- 41 Поместите в чашу ингредиенты.; Диск для перемешивания жидкостей
- 42 - Приготовления пюре из отварных; Держите лопатку на безопасном
- 43 Очистка; Хранение мелких принадлежностей
- 44 Гарантия и обслуживание; или в центр; Объемы продуктов и время обработки
- 48 Рецепты; или; Фруктовый пирог; пополам
- 49 Картофельное пюре; C в течение
- 50 Нагрейте духовку до температуры 250; Молочный коктейль
- 51 С) и подрумянивайте блюдо в течение
- 52 Украсьте мусс веточками водяного кресса.; Паста для сандвичей; моркови; Испанский салат из капусты
- 53 Цацики; - сок 1 апельсина и 2 столовые ложки; Бисквит; С в












