Scarlett SC-400 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Хлебопечки Scarlett SC-400 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

IM012 

  7 

SC-400 

  ATTENTION: make sure that the kneading blade is not in the bread! 

TROUBLESHOOTING 

Before contacting the service centre, please, read the following table. 
Bread does not rise 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gluten Тn вour Пlour Тs oП Тmproper qualТtв, or вou Нon’t use baker's Пlour. ĚGluten 

quality may vary depending on the temperature, moisture, flour storage conditions, 
and time of harvesting)

 

 

Try another kind of flour, another manufacture or another batch. 

The dough became too hard because you added too little liquid. 

 

TСО ЛКФОЫ’s ПХШЮЫ аТЭС СТРС ЩЫШЭОТЧ МШ

ntent takes up more water than other kinds 

of flour, try adding extra 10-20 ml of water. 

You use unsuitable yeast. 

 

UsО НЫв вОКsЭ ТЧ ЩКМФКРОs ЭСКЭ СКЯО ЭСО įПКsЭ

-

КМЭТЧР вОКsЭ” ТЧsМЫТЩЭТШЧ. TСТs ЭвЩО 

of yeast does not require prefermentation.

 

You put little yeast, or your yeast is old. 

 

Use the measuring spoon. Check the expiry date of the yeast. (Store it in the 
fridge)

 

Liquid got onto the yeast before kneading. 

 

Make sure you add the ingredients in the correct order according to the recipe.  

You added too much salt, or not enough sugar. 

 

Check the recipe and measure the quantity with the measuring spoon. 

 

Make sure there is no salt and sugar in other ingredients.

 

The bread top is 
irregular

 

Bread is too loose

 

You used too much yeast. 

 

Check the recipe and measure the quantity with the measuring spoon. 

You added too much liquid. 

 

Some kinds of flour take up more water than other kinds, try reducing the amount 
of water by 10-20 ml.

 

Bread collapsed 
after rising

 

The quality of your flour is unsatisfactory. 

 

Try flour produced by another manufacturer. 

You used too much liquid. 

 

Try reducing the amount of water by 10-20 ml.

 

Bread rose 
too much

 

You use too much yeast/water. 

 

Check the recipe and measure the quantity with the measuring spoon (yeast) / 
measuring cup (water). 

 

Make sure that other ingredients do not give excess water. 

You put not enough flour. 

 

Weigh the flour carefully with the scales.

 

Bread is 
pale and clammy

 

 

You use not enough yeast, or your yeast is old. 

 

Use the measuring spoon. Check the expiry date of the yeast. (Store it in the 
fridge)

 

 There was a power failure or the breadmaker stopped during the baking process.

 

 

The breadmaker will switch off if it is interrupted for more than ten minutes. You 
should remove the bread from the pan and restart the cycle with new ingredients.

 

There is flour 
on the bread

 

 

You used too much flour, or too little liquid. 

 

Check the recipe and measure the right quantity of flour with the scales or the 
right quantity of liquid with the measuring cup supplied with the breadmaker.

 

Bread was mixed 
Badly

 

 You did not put the kneading blade into the baking pan. 

 

Before adding the ingredients, make sure that the kneading blade is in the pan. 

 

 There was a power failure or the breadmaker stopped during the baking process.

 

 

 

The breadmaker will switch off if it is interrupted for more than ten minutes.

 

 

You may have to restart the breadmaker, but it may lead to a negative result if 
kneading has already started.

 

The display shows 
LLL after starting the 
program

 

It means that the temperature in the breadmaker is too low. Stop the program, unplug 
the breadmaker out the power outlet, open the lid and let the breadmaker cool, before 
continuing the program. 

 

The display shows 
HHH after starting 
the program

 

It means that the temperature in the breadmaker is too high. Move the breadmaker to 
a warmer room. 

 

The display shows 
EE0/ EE1 
after starting the 
breadmaker

 

 There was a power failure, error in the temperature sensor operation. Contact the 
Service Centre. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-400?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"