Духовые шкафы Kuppersberg HK 616 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

75
ENGLISH
TECHNICAL PASSPORT
Build-in Microwave Combination Oven
You want to cook your
own recipe
Try to use settings of similar recipes first and optimize
the cooking process due to the result.
Is the cake baked ready?
Put a wooden stick inside the cake about 10 minutes
before the given baking time is reached. If there is no raw
dough at the stick after pulling out, the cake is ready.
The cake loses massive
volume during cooling
down after baking
Try to lower the temperature setting by 10°C and
double check the food preparing instructions regarding the
mechanical handling of the dough.
The height of the cake is
in the middle much higher
than at the outer ring
Do not grease the outer ring of the spring form
The cake is too brown at
the top
Use a lower shelf level and or use a lower set
temperature (this may lead to a longer cooking time)
The cake is too dry
Use a 10°C higher set temperature (this may lead to a
shorter cooking time)
The food is good looking
but the humidity inside is
too high
Use a 10°C lower set temperature (this may lead to a
longer cooking time) and double check the recipe
The browning is uneven
Use a 10°C lower set temperature (this may lead to a
longer cooking time).
Use the “Top & Bottom Heating” mode on one level.
The cake is less browned
on the bottom
Choose a level down
Baking on more than one
level at the same time:
One shelf is darker than
the other.
Use a fan assisted mode for baking at more than one
level and take out the trays individually when ready. It is
not necessary that all trays are ready at the same time.
Condensing water
during baking
Steam is part of baking and cooking and moves normally
out of the oven together with the cooling air flow. This
steam may condensate at di°erent surfaces at the oven
or near to the oven and build water droplets. This is a
physical process and cannot be avoid completely.
Which kind of baking
ware can be used?
Every heat resistant baking ware can be used. It is
recommended not to use aluminum in direct contact with
food, especially when it is sour.
Please ensure a good fitting between container and lid.
TIPS AND TRICKS
Содержание
- 82 Меры предосторожности по предот; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
- 83 Опасность ожогов
- 84 Опасность возгорания
- 85 ВОЗМОЖНЫЕ
- 87 УСТАНОВКА
- 88 и крепежные элементы
- 89 ПОРЯДОК ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ПРИБОРА
- 90 ПЕРЕД
- 91 РЕЖИМЫ НАГРЕВА; имеющихся режимов и областей их применения.
- 92 Вентилятор системы
- 93 Примечание
- 94 Внесение изменений в
- 95 Микроволновой режим и комбинированный микроволновой режим
- 96 Указания
- 97 Внешний вид и состав панели управления 7NF30T0
- 102 Таймер
- 105 АВТОМАТИЧЕСКИЕ ПРОГРАММЫ; тем следовать инструкциям на дисплее.
- 106 Дополнительные; Проволочная решетка
- 108 Функция фиксации
- 109 ЭНЕРГОЭФФЕКТИВНОЕ
- 112 Советы
- 113 НАПРАВЛЯЮЩИЕ
- 114 УСТРАНЕНИЕ ОТКЛОНЕНИЙ В РАБОТЕ; сто устранены самостоятельно.
- 115 Обратите Ваше внимание!
- 116 Максимальное время работы; Если расположенная в рабочей каме
- 117 СЛУЖБА ПОДДЕРЖКИ; Примечания
- 118 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ
- 120 ИСПЫТАНИЕ РЕЖИМОВ ПРИГОТОВЛЕНИЯ СОГЛАСНО
- 122 Год; Фирма-производитель оставляет за собой право на внесение; Эм энд Джи Хаусгерате ГмбХ
- 123 УСЛОВИЯ ГАРАНТИЙНОГО ОБСЛУЖИВАНИЯ.; произведены без предварительного уведомления.
- 129 ГАРАНТИЙНЫЙ СЕРТИФИКАТ
- 132 Kuppersberg
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)