Kuppersberg HK 616 - Инструкция по эксплуатации - Страница 75

Духовые шкафы Kuppersberg HK 616 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 132
Загружаем инструкцию
background image

75

ENGLISH

TECHNICAL PASSPORT

Build-in Microwave Combination Oven

You want to cook your
own recipe

Try to use settings of similar recipes first and optimize

the cooking process due to the result.

Is the cake baked ready?

Put a wooden stick inside the cake about 10 minutes

before the given baking time is reached. If there is no raw

dough at the stick after pulling out, the cake is ready.

The cake loses massive
volume during cooling
down after baking

Try to lower the temperature setting by 10°C and

double check the food preparing instructions regarding the 

mechanical handling of the dough.

The height of the cake is
in the middle much higher
than at the outer ring

Do not grease the outer ring of the spring form

The cake is too brown at 
the top

Use a lower shelf level and or use a lower set

temperature (this may lead to a longer cooking time)

The cake is too dry

Use a 10°C higher set temperature (this may lead to a

shorter cooking time)

The food is good looking
but the humidity inside is
too high

Use a 10°C lower set temperature (this may lead to a

longer cooking time) and double check the recipe

The browning is uneven

Use a 10°C lower set temperature (this may lead to a

longer cooking time).

Use the “Top & Bottom Heating” mode on one level.

The cake is less browned
on the bottom

Choose a level down

Baking on more than one
level at the same time:
One shelf is darker than
the other.

Use a fan assisted mode for baking at more than one

level and take out the trays individually when ready. It is

not necessary that all trays are ready at the same time.

Condensing water
during baking

Steam is part of baking and cooking and moves normally

out of the oven together with the cooling air flow. This

steam may condensate at di°erent surfaces at the oven

or near to the oven and build water droplets. This is a

physical process and cannot be avoid completely.

Which kind of baking
ware can be used?

Every heat resistant baking ware can be used. It is

recommended not to use aluminum in direct contact with

food, especially when it is sour.

Please ensure a good fitting between container and lid.

TIPS AND TRICKS

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg HK 616?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"