Kuppersberg HK 616 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Духовые шкафы Kuppersberg HK 616 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 132
Загружаем инструкцию
background image

52

TECHNICAL PASSPORT

ENGLISH

Build-in Microwave Combination Oven

TYPES OF HEATING

Types of Heating

Temperature

Use

Conventional

30–250 °C

For traditional baking and roasting on one

level. Especially suitable for cakes with

moist toppings.

Convection

50–250 °C

For baking and roasting on one or more

levels. Heat comes from the ring heater

surrounding the fan evenly.

Conventional + Fan

50–250 °C

For baking and roasting on one or more

levels. The fan distributes the heat from the

heating elements evenly around the cavity.

Radiant Heat

150–250 °C

For grilling small amounts of food and for

browning food. Please put the food in the

center part under the grill heating element.

Double Grill + Fan

50–250 °C

For grilling flat items and for browning

food. The fan distributes the heat evenly

around the cavity.

Double Grill

150–250 °C

For grilling flat items and for browning food.

Pizza

50–250 °C

For pizza and dishes which need a lot of

heat from underneath. The bottom heater

and ring heater will work.

Bottom Heat

30–220 °C

For add extra browning to the bases of

pizzas, pies, and pastries. Heating come

from the bottom heater.

Defrost

For gently defrosting frozen food.

Dough Proving

30–45 °C

For making yeast dough and sourdough to
prove and culturing yogurt.

Your appliance has various operating modes which make your appliance easier to 

use.

To enable you to find the correct type of heating for your dish, we have explained 

the dierences and scopes of application here.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg HK 616?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"