De Dietrich DOP8360G - Инструкция по эксплуатации - Страница 50

Духовые шкафы De Dietrich DOP8360G - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 125
Загружаем инструкцию
background image

17

• 

3

 COOKING

• Beef, pork, lamb

-  Always  remove  meat  from  the 

refrigerator well before cooking: cold-hot 

temperature  shocks  toughen  meat;  this 

way you will produce a roast beef that is 

golden  outside,  red  inside  and  warm  in 

the middle.

Do not salt before cooking: salt absorbs 

the blood and dries out the meat. Turn 

the  meat  over  using  spatulas;  if  you 

pierce  it,  the  blood  will  run  out.  Always 

leave meat to rest for 5 to 10 minutes 

after cooking. Wrap it in foil and put it at 

the  oven’s  entrance;  the  blood  attracted 

outside  during  cooking  will  return  inside 

and moisten the meat.

- Use earthenware roasting dishes; glass 

tends to get splattered in grease. 

- Do not cook in the enamelled drip tray.

- Avoid sticking garlic cloves into a leg of 

lamb,  this  will  cause  it  to  lose  its  blood; 

rather  slip  the  garlic  between  the  meat 

and the bone or cook unpeeled cloves 

alongside the lamb and crush them when 

cooking is complete to season the sauce; 

strain it and serve it very hot in a gravy 

boat.

• Fish

-  When  you  buy  it,  it  should  smell 

pleasant and not too “fishy”.

- The body should be firm and rigid and 

the  scales  should  be  firmly  attached  to 

the  skin;  the  eyes  should  be  bright  and 

rounded  and  gills  will  appear  shiny  and 

moist.

• Tarts, quiches

- Avoid glass or porcelain dishes as they 

are too thick and extend the cooking time 

and the bottom of the crust is not crispy.

-  With  fruits,  the  bottom  of  the  tart  may 

become soggy: just add a few spoonfuls 

of fine semolina, crushed biscuit crumbs, 

almond  powder  or  tapioca,  which  will 

absorb the juice during cooking.

-  With  high-water  content  or  frozen 

vegetables  (leeks,  spinach,  broccoli  or 

tomatoes) you can sprinkle a tablespoon 

of cornmeal.

• Pizza

- To prevent cheese or tomato sauce 

from dripping in the oven, you can place 

a piece of parchment paper between the 

shelf and the pizza.

HINTS AND TIPS

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к De Dietrich DOP8360G?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"