Духовые шкафы De Dietrich DOP8360G - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

8
*
Cooking mode as per standard EN 60350-1: 2016 to demonstrate compliance with requirements of the
energy label of European regulation UE/65/2014.
Combined
oven*
Recommended for keeping white meat,
fish and vegetables moist. For cooking
multiple items on up to three levels.
180°C
35°C - 250°C
Conventional
oven
Recommended for meat, fish, vegetables,
preferably in an earthenware dish.
200°C
35°C - 275°C
Combined
oven
Recommended for meat, fish, vegetables,
preferably in an earthenware dish.
205°C
35°C - 230°C
Position
Use
T°C recommended
mini - maxi
Pre-heat your oven empty before cooking.
•
3
COOKING
COOKING FUNCTIONS IN «EXPERT» MODE
(depending on model)
ECO*
This setting saves energy while
maintaining the quality of the cooking. In
this setting, pre-heating is not required.
200°C
35°C - 275°C
Pulsed grill
Roasts and poultry are juicy and crisp all over.
Slide the drip tray on to the bottom shelf
support.
Recommended for all spit-roasted poultry or
meat, for sealing and thoroughly cooking a leg
or a rib of beef. To retain the moist texture of
fish steaks.
200°C
100°C - 250°C
Pulsed bot-
tom
Recommended for meat, fish, vegetables,
preferably in an earthenware dish.
180°C
75°C - 250°C
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)