Bosch MMB 21P1W - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Блендеры Bosch MMB 21P1W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 186
Загружаем инструкцию
background image

19

Recipes

en

Red fruit pudding

400 g fruit (pitted sour cherries,

raspberries, black/red currants,

strawberries, blackberries)

100 ml sour cherry juice

100 ml red wine

80 g sugar

1 packet of vanilla sugar

2 tbs. lemon juice

1 pinch of cloves (ground)

1 pinch of cinnamon (ground)

8 gelatine leaves

 

■ Soak the gelatine in cold water for 

approx. 10 minutes

 

■ Bring all the ingredients (except the 

gelatine) to the boil

 

■ Dry the gelatine and melt in the micro-

wave, but do not cook

 

■ Blend the hot fruit and gelatine at 

medium speed for approx. 1 minute.

 

■ Pour the red fruit pudding into small 

bowls rinsed out with cold water and 

refrigerate

Do not process more than 500 ml of hot 

liquid in the blender jug!
Tip:

 Red fruit pudding tastes good with 

whipped cream or vanilla sauce.

Basil pesto

10 g pine nuts

3 g garlic

5 g salt

40 g Parmesan cheese

10 g fresh basil

70 g olive oil

 

■ Put pine nuts, garlic, salt and Parmesan 

cheese in the glass container and close 

with the blade holder.

 

■ Grind for 15 seconds on setting 

Q

.

 

■ Add basil and olive oil and mix everything 

for 10 seconds on setting 

Q

.

Pumpkin soup

600 g yellow-flesh pumpkin

200 g potatoes

1 l vegetable stock

2 onions

2 garlic cloves

Ground pepper and salt

30 g butter

2 tablespoons of extra virgin olive oil

5-6 basil leaves

2-3 sage leaves

1 sprig of parsley

1 sprig of thyme

1 sprig of marjoram

¼ teaspoon of ground cinnamon

Grated Parmesan to taste

 

■ Cut the pumpkin into slices and remove 

peel and pips. Cut pumpkin into small 

pieces.

 

■ Peel the potatoes and also cut into small 

pieces.

 

■ Peel the onions, chop finely and fry 

gently in a frying pan with butter, olive oil 

and chopped garlic.

 

■ Add pumpkin and potato pieces and 

steam until soft, stirring continuously. 

Gradually pour in the vegetable stock 

and add the bouquet garni.

 

■ Leave to simmer for approx. 

25-30 minutes on a low heat and add 

more stock if required.

 

■ Take out the bouquet garni.

 

■ Add salt and pepper to taste, finish off 

with a pinch of cinnamon and a dash of 

extra virgin olive oil.

 

■ Pour 500 ml of the soup at a time into the 

blender jug and puree.

Do not process more than 500 ml of hot 

liquid in the blender jug!

 

■ Serve with finely grated Parmesan.

MMB_21_42_EU.indb   19

29.04.2015   12:29:34

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB 21P1W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"